Hollanda İzlanda Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 3 Eylül 2015

,
hollanda-izlanda-maci-kac-kac-bitti
HOLLANDA İZLANDA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

2016 Avrupa Şampiyonasında A grubunda yer alan A Milli takımımız gruptaki rakipleri Letonya ve Hollanda ile grup eleme maçalrı yapacaktır. türkiye ilk maçını Letonya ile 3 Eylülde yapacak, ikinci maçı ise Hollanda ile 6 Eylül Pazar günü karşılaşacaktır. Rakibimiz olan Hollanda 3 Eylül de ise İzlanda ile karşılaşacaktır. Türkiye Letonya ile karşılaşırken tüm gözler ise Hollanda ve İzlanda maçında olacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda Hollanda İzlanda maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgileri sizler için anlık olarak buradan yayınlayacağız. İşte Hollanda İzlanda maçı bilgileri...

HOLLANDA 0 - 0 İZLANDA
   Goller

MAÇ: Hollanda İzlanda
SAAT: 21.45
STAT: Amsterdam Arena Stadyumu
YAYIN: Habertürk TV

EURO 2016 Elemeleri A Grubundaki rakiplerimizden Hollanda ile İzlanda, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te Amsterdam Arena'da karşılaşacaklar. Bu zorlu mücadele, Habertürk TV ekranlarından yayınlanacak. Hollanda, EURO 2016 Elemeleri kapsamında 3 Eylül Perşembe günü Amsterdam Arena'da İzlanda, 6 Eylül Pazar günü ise Konya Büyükşehir Torku Arena'da Türkiye ile karşılaşacak. Hollanda yarın karşılaşacağı İzlanda maçındaki aday kadrosu ise şu şekildedir.

ÇEK CUMHURİYETİ KAZAKİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ>>
TÜRKİYE LETONYA MAÇI KAÇ KAÇ>>

Hollanda Takımı Aday Kadrosu
Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United) ve Kenneth Vermeer (Feyenoord)
Defans: Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Jeffrey Bruma (PSV), Joel Veltman, Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Porto), Paul Verhaegh (Augsburg), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij (Lazio)
Orta saha: Ibrahim Afellay, Marco van Ginkel (Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Nigel de Jong (Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray)
Forvet: Memphis Depay (Manchester United), Bas Dost (Wolfsburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih), Quincy Promes (Spartak Moskova), Jeremain Lens (Sunderland), Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe)

holanda izlanda maci, hollanda izlanda maçı kaç kaç, hollanda izlanda maçı saat kaçta hangi kanalda, hollanda izlanda maç sonucu, hollanda maçı kaç kaç bitti, hollanda maçı hangi kanalda, hollanda maçı kimle, hollanda kimle oynuyor, hollanda izlanda maçı ayrıntıları, hollanda turkiye maci ne zaman,
Hollanda İzlanda Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 3 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 22:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.