Türkiye Letonya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 3 Eylül Çarşamba

,
turkiye-letonya-maci-kac-kac-bitti
TÜRKİYE LETONYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları başlıyor ve heyecanlı maçlar bizleri beklemektedir. Avrupa Şampiyonası A grubunda mücadele edecek olan A milli takımımızın rakipleri Letonya ve Hollanda oldu. Türkiye grup eleme maçlarında ilk olarak Letonya ile karşılaşacak. 3 Eylül Perşembe akşamı Türkiye ile Letonya karşı karşıya gelecektir. Konya Büyükşehir Stadında oynanacak olan bu önemli karşılaşma sat 21:45'te başlayacaktır. Grup elemeleri ilk maçına çıkacak olan Türkiye Letonya maçı Show Tv den yayınlanacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda Türkiye Letonya maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgileri paylaşacağız.

 TÜRKİYE 1 - 1 LETONYA
Goller
77. Dakika Selçuk İnan
90. Dakika Sabala

Tarih: 3 Eylül 2015 Perşembe
Saat: 21:45
Stat: Konya Büyükşehir Arena
Kanal: Show Tv

HOLLANDA İZLANDA MAÇI KAÇ KAÇ>>
ÇEK CUMHURİYETİ KAZAKİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ>>

Daha önce toplamda 5 kere karşı karşıya gelen Türkiye ve Letonya maçlarında Türkiye 1 maç kazanırken, Letonya da bir maç kazanmıştır. Diğer 3 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Türkiye bu 6. maçta 3 puan alıp grupta ilk maçında kazanmak istiyor. Türkiye Letonya ile karşılaşırken diğer rakibimiz Hollanda ise İzlanda ile karşılaşacaktır. Bu tüm maçların sonuçları ve golleri sitemizde olacaktır. Türkiye ve Letonya maçındaki ilk 11'ler merak edilmektedir. Yazımızın devamında iki takımında kadrolarını bulabilirsiniz.

Türkiye İlk 11'i:
Letonya İlk 11'i:

türkiye letonya maçı kaç kaç, türkiye letonya maçı saat kaçta, turkiye letonya maci bilgileri, turkiye letonya maci kac kac bitti, türkiye letonya maci kadroları, türkiye letonya maçı hangi kanalda, turkiye letonya maci golleri, arda oynayacak mı,
Türkiye Letonya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 3 Eylül Çarşamba Reviewed by PArasetamol on 21:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.