Çek Cumhuriyeti Kazakistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 3 Eylül 2015

,
cek-cumhuriyeti-kazakistan-maci-kac-kac
ÇEK CUMHURİYETİ KAZAKİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

3 Eylül Perşembe günü oynanacak olan Avrupa Şampiyonası maçlarından bir tanesi de Çek Cumhuriyeti ve Kazakistan maçıdır. Gruptaki rakiplerimiz olan Çek Cumhuriyeti ve Kazakistan bu akşam karşı karşıya gelecektir. Grupta 2. sırada olan Çek Cumhuriyeti son sırada olan Kazakistan'ı bu akşam konuk edecek ve karşılaşma 21:45'te yayınlanacaktır. Bizde sizler için maçın başlamasından itibaren anlık olarak Çek Cumhuriyeti Kazakistan maçı kaç kaç ve maç kaç bitti gibi merak edilenleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

ÇEK CUMHRYETİ 2 - 1 KAZAKİSTAN
     Goller
21. Dakika Logvinenko
74. Dakika Skoda
86. Dakika Skoda

2016 Avrupa Şampiyonası A grubunda yer alan Türkiye bu akşam Letonya ile karşılaşacak ve bu maçı izlerken hepimizin gözü kulağı ise grupta oynanan diğer maçlarda olacaktır. Bu akşam gruptaki rakiplerimizden Hollanda İzlanda ile karşılaşırken, Çek Cumhuriyeti ise Kazakistan ile karşılaşacaktır. Bu zorlu maçların oynanacağı 3 Eylül 2015 Perşembe akşamı oynanan tüm maçların sonuçlarını ve gollerini anlık olarak sitemizde bulabilirsiniz.

TÜRKİYE LETONYA MAÇI KAÇ KAÇ>>
HOLLANDA İZLANDA MAÇI KAÇ KAÇ>>

İşte Çek Cumhuriyeti Kazakistan Maçı Bilgileri

Maç: Çek Cumhuriyeti - Kazakistan
Tarih: 3 Eylül 2015 Perşembe
Saat: 21:45
Stat: Doosan Stadyumu
Kanal: Blooberg HT

çek cumhuriyeti kazakistan maçı kaç kaç, cek cumhuriyeti kazakistan maci kac kac bitti mac sonucu, kazakistan cek cumhuriyeti maci golleri, cek cumhuriyeti kazakistan maci ne zaman saat kacta hangi kanalda, kazakistan cek cumhuriyeti macinı hangi kanal verecek, turkiye letonya maci kac kac,

Çek Cumhuriyeti Kazakistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 3 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 09:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.