3 Eylül Ütopyada Kimler Dokunulmazlık Kazandı, Ütopya 8. Hafta Dokunulmazlık Kazananlar

,
20-agustos-utopya-dokunulmazlik-kazananlar-kimler
ÜTOPYA DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR

Geçtiğimiz hafta Kurretülayn ile Semih'in ayrılma haberlerinin yayınlanması ile grubundaki tartışmalar artık giderek artmaktadır. Şimdi sadece kendi grubu içinde savaş veren Semih bakalım bu hafta dokunulmazlık kazanacak mı?

Bilindiği gibi Ütopya da gazete satış dönemi başlaması ile birlikte yarışmaya gelen dokunulmazlık kavramı neticesinde ilk beş yedi geride kaldı ve bu hafta 8. haftaya gelindi ve yeni 8. haftada dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu.
İlk altı haftadır dokunulmazlık kazanan isimler ile bu hafta da dokunulmazlık kazanan isimleri hemen hemen aynı olmaktadır. Yazımızın devamında 3 Eylül Perşembe günü açıklanan Ütopya dokunulmazlık kazanan isimleri ve ütopya da en çok dokunulmazlık kazanan isimlerin kimler olduğunu sizler için derledik. İşte 3 Eylül Ütopya da dokunulmazlık kazananlar.

3 Eylül Ütopya Dokunulmazlık Kazanan İsimler Kimler (8. Hafta)

- Dilay
- Semih
- Serkan
- Tuncay

Yarışmada en çok dokunulmazlık kazanan isimleri Semih ve Serkan olmaktadır. Bu iki isim her hafta dokunulmazlık kazanan isimlerdir. Altar grup ile yaptığı tartışmalar sonucunda görülüyor ki oy kaybına uğramış ve bu hafta dokunulmazlık kazanamamıştır. Peki Ütopya önceki haftalarda kimler dokunulmazlık kazanmıştı ve ütopya da en çok dokunulmazlık kazanan isim kim oldu. İşte ayrıntılar.

Ütopya 7. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
- Kurretülayn
- Semih
- Tuncay
- Serkan

Ütopya 6. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
- Semih
- Murat
- Kurretüleyn
- Serkan

Ütopya 5. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 4. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Bahadır
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 3. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Murat
Serkan
Tuncay

Ütopya 2. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Bahadır
Serkan
Tuncay

Ütopya 1. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Bahadır
Serkan
Tuncay

ütopya dokunulmazlık kazanan isimler, ütopya da kimler dokunulmazlık kazandı, bu hafta dokunulmazlık alan isimler,3 eylül ütopya dokunulmazlık sonuçları, ütopya gazete satış sonuçları, 3 eylul utopya dokunulmazlik kazanan isimler kimler, bu hafta ütopyada kimler dokunulmazlık kazandi, utopya gazete satislarinda kim birinci oldu, 3 eylul ütopya kimler dokunulmaz,
3 Eylül Ütopyada Kimler Dokunulmazlık Kazandı, Ütopya 8. Hafta Dokunulmazlık Kazananlar Reviewed by PArasetamol on 00:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.