9 Ekim İspanya Lüksemburg Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
ispanya-luksemburg-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
İSPANYA LÜMSEMBURG MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

2016 Avrupa Şampiyonası 9. hafta grup maçlarında İspanya Lüksemburg'u konuk ediyor. Euro 2016 da C grubunda yer alan İspanya ile Lüksemburg bu akşam karşı karşıya geliyor. Neuvo Las stadında oynanacak olan İspanya Lüksemburg maçı saat 21:45'te başlayacak ve Bloomberg HT kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Grubun lideri olan İspanya bu akşam bir galibiyet daha almak istemekte ve gruptan çıkmayı garantilemek istemektedir. Maç başlaması ile birlikte anlık olarak maçın ayrıntıları burada olacaktır..

    İSPANYA 4 - 0 LÜKSEMBURG
Goller
42. Dakika Cazorla
67. Dakika Paco
80. Dakika Paco
85. Dakika Cazorla

Maç: İspanya Lüksemburg Maçı
Tarih: 09 Ekim 2015 Cuma
Saat: 21:45
Stat: Nuevo Las Gaunas
Hakem: Sebastien Delferiere

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam İspanya ile Lüksemburg 9. maçlar için karşılaşacaklar. Grupta 21 puan ile lider olan İspanya, 4 puan ile 5. sırada olan Lüksemburg ile sahasında mücadele edecektir. Maçın başlamasından itibaren canlı olarak maçın golleri ve ayrıntıları burada olacaktır.

İspanya Lüksemburg Maçını Nasıl İzlerim
Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, HABERTÜRK TV, BLOOMBERG HT ve 7/24 TV izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifrelerimiz
1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.
3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin. BISS şifremiz: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır)
5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.
6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.
7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.

Futbol severler, Türkiye A Milli Takımı'mızın ve diğer ülkelerin Avrupa Şampiyonası eleme maçları yayınlarını SHOW TV, HABERTURK TV, BLOOMBERG HT, 7/24 ve SHOW MAX üzerinden takip edebilecekler.

9 ekim ispanya lüksemburg maçı, ispanya lüksemburg maçı kaç kaç, ispanya lüksemburg maçı hangi kanalda saat kaçta, ispanya lüksemburg maçı kaç kaç bitti maç sonucu, ispanya lüksemburg maçını hangi kanal veriyor, ispanya lüksemburg maçı bilgileri, 9 ekim ispanya lüksemburg maci kac kac bitti mac sonucu, ispanyanın maci kiminle, ispanya grupta kac puanda, ispanya luksemburg maci sonucu,
9 Ekim İspanya Lüksemburg Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 10:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.