9 Ekim Moldova Rusya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
MOLDOVA RUSYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa Şampiyonası G grubunda bu akşam Moldova ile Rusya karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak olan Avrupa şampiyonası 9. hafta maçları arasında olan Rusya Moldova maçı saat 21:45'te başlayacaktır. Maçın başlaması ile birlikte bu akşamki tüm maçların sonuçları ve golleri gibi ayrıntıları sitemizde ve yazımızda bulabilirsiniz. İşte Moldova Rusya maçı ayrıntıları.

MOLDOVA 1 - 2 RUSYA
Goller
58. Dakika İgnashavic
79. Dakika Dyzuba
85. Dakika Cebatoru

Maç: Moldova Rusya Maçı
Tarih: 09 Ekim 2015 Cuma
Saat: 21:45
Stat: Zimbru Arena

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam Rusya ile Moldova 9. hafta maçları için karşılaşacaklar. Grupta 14 puan ile ikinci sırada olan Rusya, 2 puan ile grupta son sırada olan Moldova ile sahasında mücadele edecektir. Maçın başlamasından itibaren canlı olarak maçın golleri ve ayrıntıları burada olacaktır.

9 ekim moldova rusya maçı, moldova rusya maçı kaç kaç, moldova rusya maçı hangi kanalda saat kaçta, moldova rusya maçı kaç kaç bitti maç sonucu, moldova rusya maçını hangi kanal veriyor, moldova rusya maçı bilgileri, 9 ekim moldova rusya maci kac kac bitti mac sonucu, rusya maci kiminle, moldova grupta kac puanda, rusya moldova maci sonucu,
9 Ekim Moldova Rusya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.