9 Ekim İsviçre San Marino Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
isvicre-san-marino-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
İSVİÇRE SAN MARİNO MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa Şampiyonası E grubunda bu akşam İsviçre ile San Marino karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak olan Avrupa şampiyonası 9. hafta maçları arasında olan İsviçre San Marino maçı saat 21:45'te başlayacaktır. Maçın başlaması ile birlikte bu akşamki tüm maçların sonuçları ve golleri gibi ayrıntıları sitemizde ve yazımızda bulabilirsiniz. İşte İsviçre San Marino maçı ayrıntıları.

   İSVİÇRE 7 - 0 S. MARİNO
Goller
17. Dakika Lang
55. Dakika G. İnler(Penaltı)
65. Dakika A. Mehmedi
72. Dakika Djourou
76. Dakika Kasami
81. Dakika Embola
89. Dakika Eren Derdiyok


Maç: İsviçre San Marino Maçı
Tarih: 09 Ekim 2015 Cuma
Saat: 21:45
Stat: AFG Arena

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam İsviçre ile San Marino 9. maçlar için karşılaşacaklar. Grupta 15 puan ile ikinci sırada olan İsviçre, 1 puan ile grupta son sırada olan San Marino ile sahasında mücadele edecektir. Maçın başlamasından itibaren canlı olarak maçın golleri ve ayrıntıları burada olacaktır.

9 ekim isviçre san marino maçı, isviçre san marino maçı kaç kaç, isviçre san marino maçı hangi kanalda saat kaçta, isviçre san marino maçı kaç kaç bitti maç sonucu, isviçre san marino maçını hangi kanal veriyor, isviçre san marino maçı bilgileri, 9 ekim isviçre san marino maci kac kac bitti mac sonucu, isvicre maci kiminle, isvicre grupta kac puanda, isvicre san marino maci sonucu,
9 Ekim İsviçre San Marino Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 10:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.