7 Eylül İskoçya Almanya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
iskocya-almanya-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
İSKOÇYA ALMANYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

Euro 2016 grup maçları tüm heyecanı ile devam ediyor. Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam İskoçya ile Almanya karşı karşıya geliyor. 7 Eylül 2015 Pazartesi akşamı oynanacak olan Euro 2016 grup maçlarında bu akşam D grubunda yer alan İskoçya ile Almanya karşı karşıya geliyor. D grubunda bu akşam oynanacak maçlar arasında ve merakla beklenen maçlardan olan İskoçya Almanya maçının ayrıntıları ile birlikte İskoçya Almanya maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

 İSKOÇYA 2 - 3 ALMANYA
Goller
18. Dakika Muller
28. Dakika Hummels (kendi kalesine)
34. Dakika Muller
43. Dakika McArthur
54. Dakika İlkay Gündoğan

Euro 2016 grup elemelerinde D grubunda yer alan İskoçya ile Almanya arasında bu akşam oynanacak maçın ayrıntıları anlık olarak burada olacaktır. D grubunda 16 puan ile 1. sırada yer alan Almaya, grupta 11 puanı olan ve 4. sırada yer alan İskoçya'ya konuk oluyor. Almanya gruptaki başarısı ile gruptan çıkmayı garantilemek istemektedir. Yazımızın devamında D grubunda yer alan takımların puan durumu ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. İşte D grubu puan durumu.

D Grubu Puan Durumu
1. Almanya 16 Puan
2. Polonya 14 Puan
3. İrlanda 12 Puan
4. İskoçya 11 Puan
5. Gürcistan 6 Puan
6. Cebelitarık 0 Puan

7 eylül iskoçya almanya maçı, iskoçya almanya maçı kaç kaç, iskoçya almanya maçı hangi kanalda saat kaçta, iskoçya almanya maçı kaç kaç bitti maç sonucu, iskoçya almanya maçını hangi kanal veriyor, iskoçya almanya maçı bilgileri, 7 eylul iskocya almanya maci kac kac bitti mac sonucu, almanyanın maci kiminle, iskocya grupta kac puanda, iskocya almanya maci sonucu,
7 Eylül İskoçya Almanya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.