7 Eylül Kuzey İrlanda Macaristan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
kuzey-irlanda-macaristan-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
KUZEY İRLANDA MACARİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

Euro 2016 grup maçları bugünde devam ediyor. 7 Eylül 2015 Pazartesi akşamı oynanmaya devam eden Avrupa Şampiyonası maçlarında F grubunda yer alan takımların maçları oynanırken bu maçlardan bir tanesi de Kuzey İrlanda ve Macaristan maçıdır. F grubunun lideri olan Kuzey İrlanda bu akşam sahasında Macaristan'ı ağırlıyor. Kuzey İrlanda Macaristan maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgiler canlı olarak burada olacaktır.

  K. İRLANDA 0 - 1 MACARİSTAN
Goller
74. Dakika Guzmizs


Avrupa Şampiyonası maçlarında oynanan Kuzey İrlanda Macaristan maçını FİFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecektir. F grubunda 16 puan ile birinci sırda yer alan başarılı takım Kuzey İrlanda grupta 12 puan ile 3. sırada yer alan Macaristan ile bu akşam gruptaki 8. maçları için karşılaşacaklar. Maçın başlaması ile birlikte Kuzey İrlanda Macaristan maçının tüm ayrıntıları ve golleri gibi merak edilenleri burada bulabilirsiniz. Ayrıca yazımızın devamında F grubu puan tablosunu da bulabilirsiniz.

F Grubu Puan Durumu
1. Kuzey İrlanda 16 Puan
2. Romanya 15 Puan
3. Macaristan 12 Puan
4. Finlandia 7 Puan
5. Faroe Adaları 6 Puan
6. Yunanistan 2 Puan

7 eylül kuzey irlanda macaristan maçı, kuzey irlanda macaristan maçı kaç kaç, kuzey irlanda macaristan maçı hangi kanalda saat kaçta, kuzey irlanda macaristan maçı kaç kaç bitti maç sonucu, kuzey irlanda macaristan maçını hangi kanal veriyor, kuzey irlanda macaristan maçı bilgileri, 7 eylul kuzey irlanda macaristan maci kac kac bitti mac sonucu, macaristanın maci kiminle, kuzey irlanda grupta kac puanda, kuzey irlanda macaristan maci sonucu,
7 Eylül Kuzey İrlanda Macaristan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 12:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.