7 Eylül İrlanda Gürcistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
irlanda-gurcistan-maci-kac-kac-bitti
İRLANDA GÜRCİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam İrlanda ile Gürcistan karşı karşıya geliyor. 7 Eylül 2015 Pazartesi akşamı oynanacak olan Euro 2016 grup maçlarında bu akşam D grubunda yer alan İrlanda Gürcistan karşı karşıya geliyor. D grubunda bu akşam oynanacak maçlar arasında ve merakla beklenen maçlardan olan İrlanda Gürcistan maçının ayrıntıları ile birlikte İrlanda Gürcistan maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

   İRLANDA 1 - 0 GÜRCİSTAN
Goller
69. Dakika Walters

Euro 2016 grup elemelerinde D grubunda yer alan İrlanda ve Gürcistan arasında bu akşam oynanacak maçın ayrıntıları anlık olarak burada olacaktır. D grubunda 12 puan ile 3. sırada yer alan İrlanda, grupta 6 puanı olan ve 5. sırada yer alan Gürcistan'ı konuk ediyor. İrlanda gruptaki başarısı ile gruptan çıkmayı garantilemek istemektedir. Yazımızın devamında D grubunda yer alan takımların puan durumu ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. İşte D grubu puan durumu.

D Grubu Puan Durumu
1. Almanya 16 Puan
2. Polonya 14 Puan
3. İrlanda 12 Puan
4. İskoçya 11 Puan
5. Gürcistan 6 Puan
6. Cebelitarık 0 Puan

7 eylül irlanda gürcistan maçı, irlanda gürcistan maçı kaç kaç, irlanda gürcistan maçı hangi kanalda saat kaçta, irlanda gürcistan maçı kaç kaç bitti maç sonucu, irlanda gürcistan maçını hangi kanal veriyor, irlanda gürcistan maçı bilgileri, 7 eylul irlanda gurcistan maci kac kac bitti mac sonucu, irlandanın maci kiminle, gürcistan grupta kac puanda, irlanda gurcistan maci sonucu,
7 Eylül İrlanda Gürcistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 10:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.