7 Eylül Romanya Yunanistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
romanya-yunanistan-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
ROMANYA YUNANİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam Romanya ile Yunanistan karşı karşıya geliyor. 7 Eylül 2015 Pazartesi akşamı oynanacak olan Euro 2016 grup maçlarında bu akşam F grubunda yer alan Romanya ve Yunanistan karşı karşıya geliyor. F grubunda bu akşam oynanacak maçlar arasında ve merakla beklenen maçlardan olan Yunanistan Romanya maçının ayrıntıları ile birlikte Romanya Yunanistan maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

  ROMANYA 0 - 0 YUNANİSTAN
Goller

Euro 2016 grup elemelerinde F grubunda yer alan Romanya ile Yunanistan arasında bu akşam oynanacak maçın ayrıntıları anlık olarak burada olacaktır. F grubunda 15 puan ile 2. sırada yer alan Romanya, grupta 2 puanı olan ve son sırada yer alan Yunanistan'ı konuk ediyor. Romanya gruptaki başarısı ile gruptan çıkmayı garantilemiş gibi görünmektedir. Yazımızın devamında F grubunda yer alan takımların puan durumu ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. İşte F grubu puan durumu.

F Grubu Puan Durumu
1. Kuzey İrlanda 16 Puan
2. Romanya 15 Puan
3. Macaristan 12 Puan
4. Finlandia 7 Puan
5. Faroe Adaları 6 Puan
6. Yunanistan 2 Puan

7 eylül romanya yunanistan maçı, romanya yunanistan maçı kaç kaç, romanya yunanistan maçı hangi kanalda saat kaçta, romanya yunanistan maçı kaç kaç bitti maç sonucu, romanya yunanistan maçını hangi kanal veriyor, romanya yunanistan maçı bilgileri, 7 eylul romanya yunanistan maci kac kac bitti mac sonucu, romanyanın maci kiminle, romanya grupta kac puanda, romanya yunanistan maci sonucu,
7 Eylül Romanya Yunanistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 10:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.