Stephane Mbia Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Trabzonspor Yeni Transferi Mbia

,
mabia-kimdir
TRABZONSPOR TRANSFERİ MBİA KİMDİR

Bu sezon başarılı bir çok oyuncuyu renklerine katan Bordo Mavili ekibin yapmış olduğu tansferleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Süper ligin başlaması ile birlikte oldukça sıkı hazırlanan Trabzonspor bu sene yeni aldığı futbolcular ile hızlı bir giriş yapmayı planlamaktadırlar. hazırlık dönemleri ve hazırlık maçlarını da bitiren Trabzonspor şimdi ise Süper Lige konstre olmuş durumdadır. Daha önce bir çok oyuncusunu tanıttığımız Trabzonspor'un, bu yazımızda ise Stephane Mbia isimli oyuncusu hakkındaki bilgileri vereceğiz.

Stephane Mbia Kimdir
1986 doğumlu Kamerunlu futbolcu Stéphane Mbia, Queens Park Rangers’ın oyuncusu olarak La Liga takımlarından Sevilla’da kiralık olarak forma giymektedir. 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Stéphane Mbia, futbola Kadji Sports takımında başladı. Ardından Fransa’nın Rennes takımına transfer olan Stephane Mbia, daha sonra 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Marsilya’ya transfer oldu. En parlak sezonunu bu kulüpte yaşayan Stephane Mbia’nın bu sırada değeri 15 milyon Euro’ya kadar çıktı.

Marsilya’dan sonra Queens Park Rangers’a 6 milyon Euro’ya tranfser olan Stéphane Mbia, buradan da İspanyol ekibi Sevilla’da kiralık olarak forma giydi. İspanya’da bu sezon 23 maçta görev alan Stéphane Mbia, toplamda bin 465 dakika görev alırken 4 gol attı. Avrupa liginde de Mbia Sevilla formasıyla 13 maçta görev alırken 3 gol ve 2 asistle oynadı. Piyasa değeri 9 milyon olarak görünen Stéphane Mbia, ön libero mevkiinde görev alıyor. Stéphane Mbia’nın yan mevkileri ise orta saha orta ve stoper pozisyonu. 29 yaşındaki Stéphane Mbia 1,90 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

Kişisel bilgileri 
Tam adı Stéphane Mbia
Doğum tarihi 20 Mayıs 1986 (29 yaşında)
Doğum yeri Yaoundé, Kamerun
Boyu 1,89 m
Mevkii Stoper, defansif orta saha

Altyapı kariyeri 
2003-2004 Kadji Sports Academy
2004 Stade Rennais

Profesyonel kariyeri 
       Yıllar            Takım                  Maç     (Gol)
2004-2009       Stade Rennais        105       (4)
2009-2012 Olympique Marseille    69        (5)
2012-2013 Queens Park Rangers   29        (0)
2013-2015 Sevilla                            42        (7)
2015-        Trabzonspor                   0          (0)
Toplam                                         245       (16)

trabzonspor yeni transferi mabia kimdir, trabzonspor transferi mbia kaç yaşındadır, stephane mabia kim, stephane mbia boyu kilosu, stephane mbia hangi mevkide oynuyor, stephane mbia hangi takımlarda oynadı, stephane mbia futbol kariyeri, trabzonspor transferi stephane mabia hakkında bilgi,
Stephane Mbia Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Trabzonspor Yeni Transferi Mbia Reviewed by PArasetamol on 11:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.