Nani Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Fenerbahçe Yeni Transferi Nani Bilgileri

,
nani-kimdir-futbol-kariyeri
FENERBAHÇE TRANSFERİ NANİ KİMDİR

Fenerbahçe'nin en önemli transferlerinden olan Nani taraftarlar tarafından oldukça olumlu karşılanarak benimsenmiştir. Başarılı bir transfer sezonu geçiren fenerbahçe yeni oyuncuları ile Süper Lige oldukça hızlı ve iddialı olarak hazırlanmaktadırlar. Bu sezon şampiyon olma olasılığı yüksek olan takımlar arasında olan Fenerbahçe süper ligin başlaması ile bakalım nasıl bir sezon geçirecektir. Ayrıca bu sezon için kombine bilet satışında rekor kıran Fenerbahçe maçlarda anlaşılan stadı dolduracaktır. Yeni transferleri sahada görmek için sabırsızlanan Fenerbahçe taraftarı yeni oyuncular hakkında bilgiler edinmeye çalışmaktadırlar. Bizde bu yazımızda Nani hakkındaki tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Nani kimdir
Fenerbahçe'nin yeni transferi olan Luis Carlos Almeida da Cunha, kısacası Nani 17 Kasım 1986 yılında Yeşil Burun Adaları, Afrika'da doğmuştur, Nani Portekiz'li kanat oyuncusudur. Sağ ayağı kuvvetli olan futbolcu genelde sol kanatta görevlendirilmektedir. Daha küçük yaşlardayken ailesiyle birlikte Avrupa’ya göç eden ve Portekiz’de büyüyen Nani’ye futbol oynamayı abisi öğretmiştir. Nani’yi 14 yaşındayken, abisi, Real Massama futbol kulübüne götürür. Nani, futbol macerasına, çocuk yaşlarda, arkadaşı eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes ile birlikte başlamıştır.

Futbola Portekiz’in Sporting Lizbon takımında başlayan ve burada 3 yıl forma giyen Nani, 2007-08 sezonu başında Sporting Lizbon’dan İngiliz Manchester United FC takımına transfer olmuştur. Nani'nin Premier League’de Manchester United ile çıktığı ilk maç 12 Ağustos 2007 tarihindeki Portsmouth FC maçıdır. 1.77 m boyundaki kanat oyuncusu Nani, kariyeri boyunca (kulüp bazında) çıktığı 333 maçta 62 gol, 91 asistlik performans göstermiştir. Sporting Lizbon takımında iken 103 maçta 22 gol atan Nani, Manchester United forması ile oynadığı 230 maçta 40 gol atmıştır.

nani kimdir, nani kaç yaşında, nani hangi mevkide oynuyor, fenerbahçenin yeni transferi nani kim, fenerbahçe transferi nani kaç yaşında boyu kilosu kaç, nani hangi takımlarda oynamıştır, nani futbol kariyeri, nani kaç gol atmıştır.
Nani Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Fenerbahçe Yeni Transferi Nani Bilgileri Reviewed by PArasetamol on 15:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.