11 Ağustos Barcelona Sevilla Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
barcelona-sevilla-maci-kac-kac-bitti
BARCELONA SEVİLLA MAÇI KAÇ KAÇ

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Şmpiyonu Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla bu akşam karşı karşıya geliyorlar. Tüm dünyanın gözünü bu maça çevirdiği UEFA Süper Kupa maçı 11 Ağustos 2015 Salı akşamı oynanacaktır. UEFA daki iki ligin şampiyonları olan Barcelona ve Sevilla Süper kupa maçı için sahaya çıkıyorlar. Bu heyecanla ve merakla beklenen dev maç bu akşam Türkiye saati ile saat 21:45 te yayınlanacaktır. Herkesin merak ettiği bir diğer konu ise Barcelona Sevilla maçını hangi kanal verecek ve Sevilla Barcelona maçı şifreli mi şifresiz mi olacak sorusudur. Maç saat 21:45 te TRT1 ve TivibuSpor kanallarından canlı olarak yayınlanacaktır. Maçın golleri ve ayrıntıları burada olacaktır.

BARCELONA 5 - 4 SEVİLLA
   Goller
3. Dakika Banega
7. Dakika Messi
16. Dakika Messi
44. Dakika Rafinha
52. Dakika Suarez
57. Dakika Reyes
72. Dakika Gameiro
81. Dakika Konoplyanka
115. Dakika Pedro

İlk olarak 1973 yılında oynanmaya başlanan UEFA Süper Kupa maçı 2000 yılında Galatasaray tarafından kazanılarak Türkiye ye getirilmiştir. UEFA Süper Kupa’yı en çok müzesine götüren ekip İtalya’nın Milan takımı oldu. Tam 5 kez bu büyük organizasyonda mutlu sona ulaşan Milan, 1989’da Barcelona’yı, 1990’da Sampdoria’yı, 1994’de Arsenal’ı, 2003’te Porto’yu, 2007’de de Sevilla’yı geçerek kupaya uzandı. Milan, 1973’te Ajax, 1993’te de Parma’ya karşı kaybetti. Kupayı, geçmişte 12 ayrı ülkeden, 24 farklı takım kazanma başarısı gösterdi.

UEFA Süper Kupasını En Çok Kazanan Takımlar Kimler
İtalya’nın Milan takımı 5,
İspanya’nın Barcelona takımı 4,
İngiltere’nin Liverpool takımı 3 kez kazandı.

UEFA Süper Kupa’ya ayrıca Ajax, Anderlecht, Juventus, Valencia, Real Madrid ve Atletico Madrid ikişer, Aberdeen, Aston Villa, Chelsea, Dinamo Kiev, Galatasaray, Lazio, Manchester United, Mechelen, Nottingham Forest, Parma, Porto, Steaua Bükreş, Sevilla, Zenit ve Bayern Münih de birer kez sahip oldu.

11 ağustos barcelona sevilla maçı, uefa süper kupa maçı 11 agustos, barcelona sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda, barcelona sevilla süper kupa maçı, barcelona sevilla maçı kaç kaç, sevilla barcelona maçı sonucu, barcelona sevilla maci kac kac bitti, barcelona sevilla maçı ayrıntıları, 11 ağustos barcelona süper kupa maçı sonucu
11 Ağustos Barcelona Sevilla Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 10:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.