15 Ağustos Galatasaray Sivasspor Maçı Bilet Fiyatları

,
sivasspor-galatasaray-bilet-fiyatlari
GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

2015-2016 Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu başlıyor. Oldukça sıkı hazırlanan takımlar bu sezon yine şampiyonluk mücadelesi verecekler. Geçen sezonun şampiyonu olan Galatasaray yeni sezonda ilk maçını Medicana Sivasspor ile yapacaktır. Ligin ilk haftasında karşılaşacak olan Galatasaray Sivasspor maçı 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Sivas 4 Eylül stadında oynanacaktır. Tüm taraftarların merakla bekledikleri ve heyecanlandıkları yeni sezonun açılış maçı ise Fenerbahçe Eskişehir arasında oynanacaktır.

15 Ağustos Cumartesi Sivas 4 Eylül stadında oynanacak olan Sivasspor Galatasaray maçı ile ilgili olarak takımların resmi internet sitesinden maçın bilet fiyatları ile ilgili açıklama geldi ve bu maçın biletlerinin 11 Ağustos 2015 Salı günü satışa çıkacağını duyurdular. Taraftarlar takımlarının süper lig ilk maçlarını canlı olarak statta izlemek istemektedirler bu yüzdende maçın bilet fiyatlarını oldukça merak etmektedirler. Bizde sizler için Sivasspor Galatasaray maçı bilet fiyatlarını paylaşacağız.

Sivasspor Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları
VIP (A-B) : 95 TL
MARATON (A-B-C-D) : 75 TL
KALE ARKASI HAVUZ : 37 TL
KALE ARKASI GAR : 37 TL
MİSFİR TAKIM (Kale Arkası) : 37 TL

Süper Ligin başlamasının ikinci gününde yani  Ağustosta karşı karşıya gelecek olan Sivasspor Galatasaray maçı ile ilgili tüm bilgiler ve ayrıca süper ligdeki tüm maçları anlık olarak sitemizde takip edebilirsiniz. Maç ile ilgili düşüncelerinizi Yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

sivasspor galatasaray maçı bilet fiyatları, 15 ağustos galatasaray sivas maçı bilet fiyatları, 15 ağustos cumartesi sivasspor galatasaray maçı biletleri ne kadar, galatasaray sivas maçı biletleri, galatasaray sivasspor maçı ne zaman saat kaçta,
15 Ağustos Galatasaray Sivasspor Maçı Bilet Fiyatları Reviewed by PArasetamol on 19:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.