Ütopyada Kim elendi 4 Eylül 2015 Cuma

,
utopya-kim-elendi 
ÜTOPYA KİM ELENDİ 4 EYLÜL CUMA

Ütopyada yeni haftada yaşananların ardından bu haftanın da elenen isminin açıklanması gelindi ve 4 Eylül Cuma akşamı elenen kişinin kim olduğu belli oldu. İşte Ayrıntılar. Gazete satışlarında 8. haftaya gelinen ütopya da dokunulmazlıklar açıklandı.
3 Eylül Perşembe akşamı açıklanan dokunulmazlıklar sonucu bu hafta yani 8. hafta gazete satışları sonucuna göre dokunulmazlık kazanan 4 isim belli oldu. Bu hafta ütopya da dokunulmazlık kazanan isimler Semih, Tuncay, Serkan ve Dilay oldu. Dokunulmazlıkların açıklanmasından sonra ise yarışmacılar oy kullanarak gitmesini istedikleri isimleri yazdılar ve bu isimler sonucunda en az gazete satışı olan kişi elenecek. Peki 4 Eylül Cuma ütopya da kim elendi, elemeye kalan isimler kimlerdi ve dokunulmazlık alanlar kimler oldu. İşte detaylar...

ÜTOPYA 4 EYLÜL BUKET ELENDİ
www.canliskor2.blogspot.com
Ütopya 4 Eylül Elemeye Kalan İsimler Kimler
Elemeye kalan isimler Ütopya yarışmacılarının arasında yaptıkları oylama sonucunda belli olacaktır. İsimler belli olur olmaz sizlere buradan duyuracağız.

Gazete satışlarında 8. haftaya gelindi ve bu hafta dokunulmazlık alan isimlerde pek bir değişiklik olmadı. Dikkat çeken en önemli ayrıntı ise Dilay'ın ilk defa dokunulmazlık kazanması oldu. Peki ütopya da en çok dokunulmazlık kazanan isim kim oldu. Ütopya da bu güne kadar alınan dokunulmazlıklar ile hangi hafta kimler dokunulmazlık kazandı gibi bilgileri sizler için derledik.

Ütopya 8. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı
Semih
Dilay
Serkan
Tuncay

Ütopya 7. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 6. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı
Semih
Kurretülayn
Serkan
Murat

Ütopya 5. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 4. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Bahadır
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 3. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Murat
Serkan
Tuncay

Ütopya 2. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Bahadır
Serkan
Tuncay

Ütopya 1. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Bahadır
Serkan
Tuncay

ütopya kim elendi, bu hafta ütopya da kim elendi, 4 eylül ütopya da kim elendi, 4 eylül utopya elenen isim kim oldu, 4 eylul cuma utopyada kim elendi, utopya cuma günü kim elendi, utopya 4 eylül kim elendi, ütopya elemeye kimler kaldı, bu hafta ütopyadan elenen kim, utopya dokunulmazlik kimler kazandi, utopya elenen isim, utopya bahadır mı elendi, altar mı elendi, buket mi elendi, meral mi elendi
Ütopyada Kim elendi 4 Eylül 2015 Cuma Reviewed by PArasetamol on 11:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.