4 Eylül Ütopya Elemeye Kimler Kaldı Kim Elendi

,
utopya-elemeye-kalanlar-kimler
4 EYLÜL ÜTOPYA POTAYA GİREN İSİMLER KİMLER

Bu hafta ütopya da sürpriz bir olay yaşandı ve hiç beklenmedik bir kişi dokunulmazlık kazandı, Daha önceden beri her hafta bilindik isimler dokunulmazlık alıyordu bu hafta ise bambaşka bir kişi dokunulmazlık kazandı.
Bu haftanın yine 4 gözle beklenen dokunulmazlıkları belli oldu ve sıra elemeye gelindi.
Gazete satışları sonrasında her hafta kazanılan dokunulmazlık ile yarışmaya renk gelmesinin ardından bu isimler oylamada yazılamıyor. Merakla beklenen Ütopya dokunulmazlık kazanan isimler açıklandı ve bu hafta ütopya da 4 kişi dokunulmaz oldu. Bu hafta dokunulmazlık kazanan kişiler Tuncay, Semih, Serkan ve Dilay oldu. Dokunulmazlığın öğrenilmesinden sonra ise ütopya da oylama yapıldı ve elemeye kalan isimlerde belli oldu. Potaya giren isimler arasından yine gazete satışlarına bakılacak ve en az gazete satışı olan yarışmacı elenmiş olacaktır. İşte 4 Eylül Cuma akşamı yapılan Ütopya oylaması ve 4 Eylül elemeye kalan isimler.

4 EYLÜL ÜTOPYA BUKET ELENDİ

4 Eylül Ütopya Elemeye Kimler Kaldı
Altar
Murat
Buket

Yarışmada sayıları azalan ve hemen hemen her dakika tartışma yaşayan yarışmacılar arasında ki gruplaşma devam etmektedir. Her hafta dokunulmazlık kazanan Altar son 3 haftadır dokunulmazlık kazanamadı ve elemede onunda ismi yazılabilecektir. Altar grup ile yol ayrımına gelmiş durumdadır artık grup ile vakit geçirmeyen ve tartışmalara giren Altar acaba bu ters düşme ile ilgili olarak mı oy kaybına uğradı bilemiyoruz ama bakalım Altar grup ile arasındaki buzları eritebilecek mi,

Son haftalarda da üst üste dokunulmazlık kazanan isim olan Kurretülayn da grup ile arasında sorunlar yaşamaktadır. Murat'a olan tepkisinden dolayı Semih ile kavgalar eden Kurretülayn zaman zaman Altar ile dertleşmektedir. Ütopyada bu tartışmalar ve soğukluklar düzelecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz.

ütopya elemeye kimler kaldı, ütopya dokunulmazlık kazanan isimler kimler, 4 eylül utopya dokunulmazlık kazananlar, 4 eylül elemeye kimler yazıldı, 4 eylül ütopya kim elendi, ütopya cuma akşamı en çok kimin ismi yazıldı, 4 eylül kim kimin ismini yazdı, 4 eylül ütopya elenen kim elendi, utopya da kim elendi, utopya eleme sonucu 4 eylül cuma
4 Eylül Ütopya Elemeye Kimler Kaldı Kim Elendi Reviewed by PArasetamol on 11:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.