İsviçre Slovenya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 5 Eylül 2015

,
isvicre-slovenya-maci-kac-kac
İSVİÇRE SLOVENYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

5 Eylül Cumartesi akşamı Avrupa Şampiyonası maçları tüm hızıyla oynanmaya devam ediyor. Grup eleme maçlarında bugün oynanacak olanlar arasında İsviçre ve Slovenya maçı yer almaktadır. Grup eleme maçlarında 7. haftaya gelinen Avrupa şampiyonasında bugün İsviçre ve Slovenya karşı karşıya geliyor. E grubunda yer alan ve 2. sırada olan İsviçre bugün Slovenya'yı konuk ediyor. 5 Eylül 2015 Cumartesi saat 21:45 te başlayacak olan İsviçre Slovenya maçı kaç kaç bitti ve İsviçre ve Slovenya maç sonucu gibi bilgileri anlık olarak burada bulabilirsiniz.

    İSVİÇRE 3 - 2 SLOVENYA
Goller
45+1. Dakika Novakovic
48. Dakika Cesar
80. Dakika Drmic
84. Dakika Stocker
90+4. Dakika Drmic

Avrupa Şampiyonası E grubunda yer alan İsviçre 12 puanla 2. sırada yer alırken, rakibi Sloveny ise 9 puanla 3. sırada yer almaktadır. Daha önce toplamda 7 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlardan 4 tanesini İsviçre kazanırken, 2 tanesini Slovenya kazanmıştır geri kalan 1 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştır. 5 Eylül 2015 Cumartesi akşamı 8. maçına çıkacak olan iki takım grupta kalabilmek için mücadele edecekler. Maçın başlaması ile birlikte İsviçre Slovenya maçının tüm ayrıntıları ve golleri gibi bilgileri burada anlık olarak bulabilirsiniz.

İşte Avrupa Şampiyonası E grubunda yer alan Takımlar ve Puanları
1. İngiltere 18 Puanda
2. İsviçre 12 Puanda
3. Slovenya 9 Puanda
4. Estonya 7 Puanda
5. Litvanya 6 Puanda
6. San Marino 1 Puanda

E grubunda Bugün Oynanacak Olan Diğer Maçlar
Saat 19:00 Estonya Litvanya Maçı Kaç Kaç>>
Saat 19:00 San Marino - İngiltere Maçı Kaç Kaç>>

isviçre slovenya maçı, isviçre slovenya maçı kaç kaç bitti, 5 eylül isviçre slovenya maçı hangi kanalda, isviçre slovenya maçı saat kaçta, isviçre slovenya maçı kaç kaç bitti maç sonucu, isvicre slovenya maci kac kac bitti mac sonucu, isvicre slovenya maci canli anlatim, isviçre slovenya macini veren kanallar, 5 eylul cumartesi isvicre slovenya mac kac kac bitti,
İsviçre Slovenya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 5 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 09:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.