Estonya Litvanya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 5 Eylül 2015

,
estonya-litvanya-maci-kac-kac-bitti
ESTONYA LİTVANYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bugün oynanacak olanlar arasında Estonya ve Litvanya maçı yer almaktadır. Grup eleme maçlarında 7. haftaya gelinen Avrupa şampiyonasında bugün Estonya ve Litvanya karşı karşıya geliyor. E grubunda yer alan ve 4. sırada olan Estonya bugün Litvanya yı konuk ediyor. 5 Eylül 2015 Cumartesi saat 19:00 da başlayacak olan Estonya Litvanya maçı kaç kaç bitti ve Estonya Litvanya maç sonucu gibi bilgileri anlık olarak burada bulabilirsiniz.

  ESTONYA 1 - 0 LİTVANYA
Goller
71. Dakika Vassiljev

Avrupa Şampiyonası E grubunda yer alan Estonya 7 puanla 4. sırada yer alırken, rakibi Litvanya ise 6 puanla 5. sırada yer almaktadır. Daha önce toplamda 12 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlardan 2 tanesini Estonya kazanırken, 9 tanesini Litvanya kazanmıştır geri kalan 1 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştır. 5 Eylül 2015 Cumartesi akşamı 13. maçına çıkacak olan iki takım grupta 3.lük için mücadele edecekler. Maçın başlaması ile birlikte Estonya Litvanya maçının tüm ayrıntıları ve golleri gibi bilgileri burada anlık olarak bulabilirsiniz.

İşte Avrupa Şampiyonası E grubunda yer alan Takımlar ve Puanları
1. İngiltere 18 Puanda
2. İsviçre 12 Puanda
3. Slovenya 9 Puanda
4. Estonya 7 Puanda
5. Litvanya 6 Puanda
6. San Marino 1 Puanda

E grubunda Bugün Oynanacak Olan Diğer Maçlar
Saat 19:00 San Marino - İngiltere Maçı Kaç Kaç>>
Saat 21:45 İsviçre - Slovenya Maçı Kaç Kaç>>

estonya litvanya maçı, estonya litvanya maçı kaç kaç bitti, 5 eylül estonya litvanya maçı hangi kanalda, estonya litvanya maçı saat kaçta, estonya litvanya maçı kaç kaç bitti maç sonucu, estonya litvanya maci kac kac bitti mac sonucu, estonya litvanya maci canli anlatim, estonya litvanya macini veren kanallar, 5 eylul cumartesi estonya litvanya mac kac kac bitti,
Estonya Litvanya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 5 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 09:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.