Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turunu Geçen Takımlar Hangileri

,
ÖN ELEME TURUNU GEÇEN TAKIMLAR

Futbol adına dünyadaki en önemli organizasyonlardan olan UEFA Şampiyonlar ligi eleme maçları devam ediyor. 3. ön eleme maçlarının devam ettiği şu günlerde artık 3. tur maçlarınında sonuna gelindi ve bir üst tura çıkan takımlar belli olmaya devam ediyor. İki yıl aradan sonra tekrar şampiyonlar liginde oynayan Fenerbahçe ön eleme maçları ile oldukça başarılı bir futbol ortaya koymaktadır. 3. ön eleme maçlarında rövanş maçları bugün oynanacak olan maçların sonrasında tamamlanacaktır. Bakalım Fenerbahçe tur atlayıp şampiyonlar ligi playoff'lara kalabilecek mi. Bu akşam oynanacak maçlarının sonuçlarına göre tur atlayacak olan takımların belli olması ile birlikte anlık olarak sizlere buradan paylaşacağız. Şu anda 4 takım belli oldu ve bir üst tura çıkan takımların isimleri ise şu şekildedir.

Şampiyonlar Ligi Tur Atlayan Takımlar 
2015-2016 UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunu geçen ilk takımlar belli oldu bu takımlar aynı zamanda UEFA Avrupa Ligine katılmayı garantiledi.

APOEL
Monaco
Dinamo Zagreb
Rapid Viyana
Shakhtar Donetski

Güncellenecektir...

Şimdilik turu geçen ilk takımların isimleri böyledir. 5 Ağustos Çarşamba akşamı oynanan maçlar sonucunda da turu geçen takımların belli olmasının ardından sizlere anlık olarak buradan duyuracağız. Eğer sizlerinde tahminleriniz veya düşünceleriniz varsa yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

şampiyonlar ligi turu geçen takımlar, şampiyonlar ligi playofflara çıkan takımlar, şampiyonlar ligi 3. tur maç sonuçları, öne eleme maçlarının sonuçları, şampiyonlar ligi fenerbahçe turu geçti mi, fenerbahçe turu geçerse rakibi kim olacak,
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turunu Geçen Takımlar Hangileri Reviewed by PArasetamol on 22:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.