Fenerbahçe Shakhtar Donetski Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu 5 Ağustos 2015

,
fenerbahce-shakhtar-maci-kac-kac
FENERBAHÇE SHAKHTAR DONETSKİ MAÇI KAÇ KAÇ

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları devam ediyor. Fenerbahçe bu akşam Ukrayna temsilcilerinden Shakhtar Donetski ile rövanş maçına çıkıyor. Şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçında eşleşen Fenerbahçe Shakhtar Donetski ilk maçında 0-0 berabere kalarak sonuçlanan maçın şimdi ise rövanşına sıra geldi. Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu ve maç saati merakla beklenmektedir. Fenerbahçe 5 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21:45 te Lviv Arena da karşı karşıya gelecekler. Maçın tüm ayrıntıları burada olacaktır.

SHAKHTAR DN. 3 - 0 FENERBAHÇE
   Goller
25. Dakika Gladkyj
65.Dakika Srna (Penaltı)
68.Dakika Teixeira

FENERBAHÇE MAÇINI CANLI VEREN KANALLAR>>

İşte Fenerbahçe ve Sahakhtar Muhtemel İlk 11'ler 
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Meıreles, Diego, Nani, Sow, Fernando
Shakhtar: Andriy Pyatov, Vyacheslav Shevchuk, Ismaily, Sergii Kryvtsov, Marcio Azevedo, Dentinho, Taison, Fred, Facundo Ferreyra, Alex Teixeira, Vasyl Kobin, Eduardo.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rakibi Shakhtar Donetski ile ilk maçında berabere kalan Fenerbahçe bu akşam rövanş için Lviv Arena da ter dökecek olan Fenerbahçe muhtemel 11'i yukarıdaki gibidir. 5 Ağustos 2015 Çarşamba Fenerbahçe Shakhtar maçını dijitürk şifreli olarak yayınlayacaktır. Bizde sizler için yazımızda Fenerbahçe Shakhtar maçını şifresiz olarak verecek kanalların listesini derledik. Yukarıdaki bağlantıdan şifresiz maç veren kanallara ulaşabilirsiniz. Yazımızda ayrıca Fenerbahçe Shakhtar Donetski maçı ile ilgili tüm bilgileri ve maçın golleri ile maç sonucu hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

fenerbahçe shakhtar donetski, 5 ağustos shakhtar donetski fenerbahçe maçı, 5 ağustos fenerbahçe shakhtar donetski maçı kaç kaç, fenerbahçe shakhtar donetski maçı kaç kaç bitti maç sonucu, 5 ağustos shakhtar donetski fenerbahçe maçını canlı veren kanallar, fenerbahçe şahtar maçı kaç kaç
Fenerbahçe Shakhtar Donetski Maçı Kaç Kaç Maç Sonucu 5 Ağustos 2015 Reviewed by PArasetamol on 21:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.