Podolski Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Galatasaray'ın Yeni Transferi Lukas Podolski Biyografi

,
podolski-kimdir
GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ PODOLSK KİMDİR

Artık tam anlamıyla yeni sezona hazır olan Galatasaray birbirinden değerli yıldız futbolcuları renklerine katarak çıktığı maçlarda galibiyetleri üst üste almaktadır. Bir çok başarılı transfer yapan Galatasaray'ın en iddialı ve önemli transferi ise Podolski olmaktadır. Hazırlık kamplarını ve hazırlık maçlarını tamamlayan kulupler süper ligin başlamasını dört gözle beklemektedirler. Başarılı bir transfer dönemi geçiren takımlar arasında Galatasaray yer almaktadır. Galatasaray bu sezon yaptığı transferler ile oldukça başarı toplamıştır. Yıldız isimleri renklerine katan takım süper lige hazır hale geldiğini açıklayarak taraftarlarını heyecanlandırmaya devam etmektedir. Peki Galatasaray'ın yeni transferi olan Lukas Podolski kimdir kaç yaşında ve nerelerde oynamıştır gibi merak edilen futbol kariyeri bilgilerini sizler için derledik.

Lukas Podolski Kimdir
Lukas Podolski, 1985 yılında Polonya'da doğdu. 1987 yılında ailesi ile birlikte Almanya'ya göç eden Podolski, uzun süre Köln takımında oynadı. Daha sonra Bayern Münih'e transfer olan yıldız futbolcu Miroslav Klose'nin Bayern Münih'e transferinden sonra uzun süre forma şansı bulamadı ve Köln'e geri döndü. 2012-13 sezonunun başında ise Arsenal'e transfer oldu.Podolski, futbol kariyerine 1991 yılında Jugend 07 Bergheim takımının altyapısında başladı. Daha sonra 1995 yılında Köln'ün U-15 takımına geçti. U-19 takımında gösterdiği başarılı performans ile 18 yaşında A takıma yükseldi. İlk sezonunda 19 maçta 10 gol atarak, hem takımının en golcü ismi oldu hem de Bundesliga tarihinin en başarılı 18 yaş altı futbolcusu oldu. Ancak Köln, lig sonuncusu olarak küme düştü.

2004-05 sezonunda 2. Bundesliga'da çok başarılı bir performans gösterdi. 30 maçta 24 gol atıp, 11 asist yaptı. 2. Bundesliga'nın gol kralı oldu. Sezon sonunda Köln, 2. Bundesliga şampiyonu olarak tekrardan Bundesliga'ya döndü. Bundesliga'daki ikinci sezonunda da başarılı bir performans gösterip, 12 gol kaydetti. Üçüncü sezonunda da takımının en golcü ismiydi. Ancak bu performansı Köln'ü küme tutmaya yetmedi ve sene sonunda bir kez daha küme düştüler. Podolski, 2012-13 sezonunda Arsenal'e transfer oldu. Premier Lig'in ilk haftasında sahaya ilk 11'de çıkan futbolcu, sezon boyunca Arsenal'in önemli oyuncularından biri oldu ve ilk sezonunu 11 gol 10 asist ile kapattı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 4 gol atmayı başardı. Sonraki sezonun başlarında geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonun ilk yarısında forma şansı bulamadı ve Şampiyonlar Ligi gruplarında da forma giyemedi.

podolski kimdir, podolski kaç yaşında, galatasarayın yeni transferi podolski kimdir, podolski futbol kariyeri, lukas podolski hakkında bilgi, galatasarayın yeni oyuncusu podolski nerelerde oynamıştır. podolski hangi mevkide oynuyor, podolski sağ ayak mı sol ayak mı, lukas podolski bilgileri, podolsk takım bilgileri,
Podolski Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Galatasaray'ın Yeni Transferi Lukas Podolski Biyografi Reviewed by PArasetamol on 13:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.