4 Ağustos Sivasspor Olympiakos Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
sivasspor-olympiakos-maci-kac-kac
4 AĞUSTOS SİVASSPOR OLYMPİAKOS MAÇI

Türkiye Süper Toto Süper Ligin önemli ve iddialı takımları arasında olan Medicana Sivasspor 20 Temmuz da başladığı hazırlık çalışmalarını sürdürmektedir. Hazırlık dönemi boyunca maçlar yapan Sivasspor hazırlık maçlarında Olympiakos ile yapacağı maça sıra gelindi. Yeni sezona oldukça iddalı giriş yapmaya hazırlanan Sivasspor bu akşam Olympiakos ile hazırlık maçına çıkıyor. Sivasspor Yunanista'nın lig şampiyonu Olympiakos ile bu akşam karşı karşıya geliyor. 4 Ağustos Salı Olympiakos Sivasspor maçı Türkiye saati ile saat 20:00 de başlayacaktır.

   SİVASSPOR 0 - 1 OLYMPİAKOS
Goller
68. Dakika Pordo F.

Sivasspor Olympiakos Maçı İlk 11'ler:
Takımların ilk 11'leri maç saatinde burada olacaktır.

Medicana Sivasspor 4 Ağustos Salı günü Yunanistan'ın güçlü ekiplerinden Olympiakos ile saat 20.00'da Arnhem'de hazırlık maçına çıkacaklar. Kırmızı Beyazlı ekip Olympiakos maçının ardından son hazırlık maçını ise 6 Ağustos Perşembe günü saat 18.00'de Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Shabab ile yapacaktır.
Perşembe günü son maçını yapacak olan Sivasspor 7 Ağustos'ta Türkiye'ye dönecek. Türkiye ye döndükten sonra Medicana Sivasspor'da futbolcular 3 günlük iznin ardından 10 Ağustos'ta kulüp tesislerinde toplanarak ligin ilk haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacak.

sivasspor olympiakos maçı, 4 ağustos olympiakos sivas maçı saat kaçta, sivasspor olympiakos maçı hangi kanalda, 4 agustos sali sivas olympiakos maçı kaç kaç, sivasspor olympiakos maçı kaç kaç bitti, sivasspor olimpiyakos maci kaç kaç mac sonucu,
4 Ağustos Sivasspor Olympiakos Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 10:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.