Oumar Niasse Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Galatasaray Yeni Transferi Niasse Kim

,
oumar-niasse-kimdir
GALATASARAY TRANSFERİ OUMAR NİASSE KİMDİR

Aldığı son şampiyonluk ile 4. yıldızı da takan Galatasaray yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. başarılı bir çok futbolcuyu renklerine katan Galatasaray bu sezon taraftarlarını bi hayli sevindirdi. Kurduğu ekip ile bu sezon fırtına gibi esecek olan Sarı Kırmızılı ekip sezonun en gözde takımlarından olmaya aday durumdadır. Bir çok yabancı futbolcu transferi yapan Galatasaray son olarak Oumar Niasse transferi ile gündeme geldi. Transfer haberini duyan Galatasaray taraftarları ilk olarak Oumar Niasse hakkında bilgileri aramaya başlayarak, Niasse kaç yaşında boyu kilosu kaç ve hangi mevkilerde oynadığı gibi bir çok bilgiyi sormaktadırlar. Yazımızın devamında Oumar Niasse bilgilerini bulabilirsiniz.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Oumar Niasse Kimdir?

Oumar Niasse Kimdir
Galatasaray'ın yeni transferi olan Oumar Niasse, 19 Nisan 1990 tarihinde Senegal’de 5 erkek 2 kız kardeşten oluşan müslüman bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Burada tıpkı Demba Ba, Diomansy Kamara, Mamadou Niang, Issiar Dia ve Ibrahima Sonko gibi mahalle arasında futbola başlayan Niasse, bozuk sahalarda zor şartlarda top kontrolü hızı ve tekniği ile ülkenin futbol takımlarının dikkatini çekti. Futbola ise Amatör olarak zamanında Pape Diakhate’yi yetiştirmiş Ouakam F.C.’de başladı. 2008 yılına kadar amatör olarak forma giyen Oumar Niasse, 2008 yılının kış döneminde ise profesyonel kariyerine bu takımda başladı. Bu takımla 2. yılında ise Lig şampiyonluğu yaşayan Niasse, takımıyla 21 gol attı ve ligin en iyi ikinci oyuncusu seçildi. Oumar Niasse 2011 yılına kadar bu takımda oynarken yaşadığı şampiyonluğun ardından takımdan ayrıldı ve Norveç Ligi ekiplerinden Brann’a kiralandı. 2013 yılının başında ise takıma tekrar geri geldi. Yarım sezonda ise 13 gol attı. Yarım sezon burada forma giyen Niasse, 2013-14 transfer dönemi öncesinde Ligue 1 ekiplerinden AS Saint-Étienne tarafından denenmeye alındı.

Bu takımdan önerilen ücreti beğenmeyen Niasse daha sonra ise vatandaşı Ibrahima Sonko’nun önerisiyle Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor tarafından idmanlara çağırıldı. Daha sonra ise bonservisiyle Akhisar Belediyespor’a transfer oldu.Akhisar Belediyespor’un başarısında büyük payı olan ve attığı 10 golle başta Türkiye olmak üzere bir çok Avrupa kulübünün gözdesi haline geldi. Rusya, İtalya ve Almanya’nın da aralarında bulunduğu bir çok kulübün Niasse’yi yakın takibe aldı. 2014-2015 sezonu başlamadan 5.5 milyon € karşılığında Rusya ekibi Lokomotif Moskova’ya transfer oldu. Niasse, ilk olarak 2010 yılında Senegal U-21 takımına çağrılmış ve 25 maça çıkıp 6 gol atmıştır. 2012′de ise Senegal U-23 takımına çağrılan Niasse, sadece 5 maça çıkabilmiştir.

oumar niasse, oumar niasse kimdir, oumar niasse futbol kariyeri, oumar niasse kaç yaşında, oumar niasse hangi mevkide oynuyor, oumar niasse forma numarası, oumar niasse golleri, oumar niasse video, galatasarayın yeni transferi oumar niasse kim, galatasaray niasse, oumar kariyeri,
Oumar Niasse Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Galatasaray Yeni Transferi Niasse Kim Reviewed by PArasetamol on 10:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.