Fenerbahçe Yeni Transferi Ozan Tufan Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri

,
ozan-tufan-kimdir
FENERBAHÇE YENİ TRANSFERİ OZAN TUFAN KİMDİR

Bu sezon transfer konusunda oldukça hızlı adımlar atan Fnerbahçe transfer rekorunu kırarak bu sezon renklerine kattığı isimlerle adından oldukça söz ettirmeye devam etmektedir. Yabancı yıldız futbolcuların yanı sıra yurt içinde de önemli transferler yapan Fenerbahçe bu sezonun en iddialı takımları arasında yerini almıştır. Son olarak Bursaspor da forma giyen Ozan Tufan ile anlaşan Fenerbahçe 5 yıllık bir anlaşmaya imza attılar. Peki Ozan Tufan kimdir kaç yaşında ve futbol kariyeri gibi bilgiler nelerdir. Tüm bu merak edilenleri sizler için derledik.

Ozan Tufan Kimdir
Fenerbahçe'nin yeni transferi olan Ozan Tufan 23 Mart 1995 Bursa doğumlu Türk futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giymektedir. 2013 Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Türkiye U-19 takımında forma giydi. 9 Ağustos 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda KuPS Kuopio karşısında Bursa Atatürk Stadyumunda oynanan maçın 71. dakikasında attığı gol ile Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu olmuştur.

Bursa'da 10 yaşında okul takımıyla katıldığı turnuvalarda oynadığı sırada Bursaspor Kulübü alt yapı antrenörleri tarafından izlenerek alt yapıya seçildi. Bursaspor ile henüz 9 yaşında yani 2004 yılında tanışan Ozan Tufan'ın 2005 yılında ise lisansı çıkartıldı. Ozan Tufan bu sezon UEFA Avrupa Ligi 3 üncü Ön Eleme Turu rövanşında Finlandiya ekibi KuPS Kuopio ile oynanan maçta gol atıp Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncu unvanını elde ederek dikkatleri üzerine çekti. Yeşil beyazlıların Gençlerbirliği ile oynadığı sezonun son maçında Süper Lig de süre alan Ozan ile Belçika dan Anderlecht Hollanda dan Feyenoord ve Almanya dan Werder Bremen takımlarının ilgilendiği öğrenildi. Bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig de birer kez Türkiye Kupası'nda ise 4 kez Bursaspor forması giyen Ozan için İstanbul kulüplerinin de nabız yokladığı öne sürüldü.

Orta saha olarak Ozan Tufan 23 Mart 1995 doğumlu genç Bursaspor ile henüz 9 yaşında yani 2004 yılında tanıştı Ozan Tufan 2005 yılında ise lisansı çıkartıldı. O dönemlerde Danone Ligi olarak geçen minikler liginde fırtınalar estiren Ozan Tufan 2007 yılında Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile birlikte Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliğini kazandı. Attığı 9 golle gol kralı olan genç oyuncu o dönem orta sahanın sağ kanadı ve ortasında görev yapıyordu. U17 Takımı ile oynadığı 10 maçın ardından Milli Takıma kadar yükselmişti. Türkiye U17 Milli Takımı nın Azerbeycan ı yendiği mücadelenin tamamında sahada kalan Ozan ilk kez Milli olmanın gururunu yaşadı.

ozan tufan kimdir, fenerbahçe yeni transferi kim, fenerbahçenin yeni aldığı ozan tufan kaç yaşında, fenerbahçe ozan tufan futbol kariyeri, fenerbahçe yeni transferi ozan tufan hangi takımlarda oynadı, ozan tufan forma numarası, ozan tufan sağ ayak mı sol ayak mı, fenerbahçe transferi ozan kim
Fenerbahçe Yeni Transferi Ozan Tufan Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Reviewed by PArasetamol on 15:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.