Lucas Leiva Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın Yeni Transferi

,
lucas-leiva-kimdir
LUCAS LEİVA KİMDİR

Son günlerde transfer konusunda oldukça yoğun çalışan Beşiktaş yıldız futbolcuları almaya devam etmektedir. Bu sezon transfer konusunda büyük başarı yakalayan siyah beyazlı ekip kadrosuna yeni isimleri katmaya devam etmektedir. Her geçen gün yeni oyuncular konusunda anlaşan ve kamuoyuna duyuran Beşiktaş son olarak aldığı futbolcu, Lucas Leiva isimli oyuncu ile anlaşarak imzaları atmışlardır. Merak edilen bilgiler arasında olanlar ise Lucas Leiva kimdir kaç yaşında ve futbol bilgileri gibi bilgiler vardır. İşte Lucas Leiva futbol bilgileri.

Beşiktaş Yeni Transferi Lucas Leiva Kimdir

Lucas Leiva Kimdir
Lucas Leiva 9 Ağustos 1987 ocak ayında Brezilya’da doğdu. Şu an Liverpool forması giyen Brezilya’lı orta saha oyuncu Leiva İngiliz ekiplerinden Liverpool da 21 numaralı formayı terletmektedir. Brezilya’lı futbolcu milli takımda da forma giymektedir. Milli takım da toplam 22 kez forma giydi. Geçen sene çok sakatlıklar geçirdiği için Liverpool da ve milli takım da fazla forma şansı bulamadı. Beşiktaş’ın bonservis bedeli için 5 milyon euro ödemesi bekleniyor.

2005-2007 sezonda Gremio formasıyla harikalar yaratan yıldız isim hemen o sezon Liverpool transfer oldu. 2007 yılından beri Liverpool orta sahasında beyin görevi üstlenen Leiva 174 maçta forma giydi. 2007 yılından beri 24 kez giydiği Brezilya formasını çıkartmadı. Leiva Kişisel olarak 2006 yılında Brezilya'da yılın oyuncusu seçilmişti. Lucas Leiva müthiş top tekniği ve beyin rolüyle Beşiktaş orta sahasına bomba gibi düşecek transfer olarak nitelendirdi.

beşiktaşın yeni transferi, beşiktaş lucas leiva transferi, lucas leiva kaç yaşında, lucas leiva futbol kariyeri, lucas leiva forma numarası, lucas leiva hangi mevkide oynuyor, beşiktaşın aldığı lucas leiva kimdir, yeni transfer lucas leiva jangi takımlarda oynadı,
Lucas Leiva Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın Yeni Transferi Reviewed by PArasetamol on 15:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.