Beşiktaş'ın Yeni Transferi Marouane Fellaini Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri

,
marouane-fellaini-kimdir
MAROUANE FELLAİNİ KİMDİR

Bu sezon Süper lige hızlı bir giriş yapan Siyah Beyazlı ekip bu sezon içinde yaptığı transferlerle oldukça dikkat çekmiştir. Hazırlık maçları sırasında da oldukça zinde görünen Beşiktaş sezonun başlaması ile de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ayrıca yaz boyunca yaptığı transferler ile de güçlü bir kadro oluşturan Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürmektedir. Beşiktaş son olarak Belçika'lı yıldız futbolcu Marouane Fellaini ile anlaşarak renklerine katmaya çalışmaktadır. Tüm taraftarlar tarafından merak edilen ise Marouane Fellaini kimdir kaç yaşında ve Marouane Fellaini hangi mevkide oynuyor gibi bilgiler olmaktadır. Bizde sizlere bu yazımızda Marouane Fellaini futbol kariyeri bilgilerini derledik.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Marouane Fellaini Kimdir

Marouane Fellaini Kimdir
Beşiktaş'ın yeni transferi Marouane Fellaini, 22 Kasım 1987 yılında Etterbeek, Belçika da doğmuştur. orta saha mevkiinde görev yapan Fas asıllı Belçika'lı futbolcu. Premier Lig kulüplerinden Manchester United forması giymektedir. Futbola Anderlecht takımının altyapısında başladı. Daha sonra Monskulübünün alt yapısına katıldı. 17 yaşındayken Standard Liège ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2006 ve 2008 yılları arasında kulüp için 84 maçta 11 gol attı. Hava toplarındaki yeteneği ve dayanıklılığı onun Belçika'nın en iyi orta saha oyuncularından birisi olmasını sağladı. 2008 yılında Belçika'da her yıl Afrikalı ya da Afrika kökenli oyunculara verilen "Belgian Ebony Shoe" isimli ödülün sahibi oldu. Eylül 2008 tarihinde Fellaini 15 milyon £ (Belçikalı oyuncu için bir rekor ayrıca Everton için bir kulüp rekoru) bonservis bedeli karşılığında kendisini beş yıllığına Everton kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı. 5 Ekim 2008 tarihinde 2-2 berabere sonuçlanan Newcastle United karşılaşmasında bu takımdaki ilk resmi golünü kaydetti. 2008-09 sezonu sonunda Fellaini Everton takımında sezonun en iyi genç futbolcusu seçildi.

Fellaini, 6 Şubat'ta Merseyside Derbisi'nde Liverpool takımıyla oynanan maçın 34. dakikasında Sotiris Kyrgiakos'un müdahalesi sonucu sakatlık geçirmiştir. Fellaini, uzun bir sakatlığın ardından 15 Temmuz 2011 tarihinde Bury karşılaşması ile sahalara geri döndü. 20 Ağustos 2011 Cumartesi günü Goodison Park'ta oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları Queens Park Rangers maçının 63. dakikasında Jermaine Beckford'un yerine oyuna dahil oldu.

Fellaini 03.09.2013 Tarihinde Manchester United'e Transfer Olmuştur. Fellaini Manchester United'da 31 numarayı taşımaktadır. Fellaini Manchester United'a 27.500.000 Pound'a transfer olmuştur. Fellaini, Belçika ya da Fas milli takımlarından birisi adına forma giyecekti. Belçika'da doğması ve bu ülkede futbol eğitimini alması sebebiyle Belçika milli takımını seçti. İlk golünü, UEFA Euro 2008 elemeleri kapsamında oynadıkları ve 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Portekiz karşısında kaydetti. Belçika U-23 takımı ile 2008 Olimpiyatları'na katıldı. Brezilya'ya kaybettiler ve turnuvayı dördüncü olarak tamamladılar.

marouana fellaini kimdir, marouana fellaini kaç yaşında, beşiktaş transferi marouana fellaini boyu kilosu kaç, marouana fellaini hakkında bilgi, marouana fellaini futbol kariyeri, marouana fellaini hangi mevkide oynuyor, marouana fellaini hangi takımlarda oynadı, beşiktaş yeni transferi marouana fellaini forma numarası
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Marouane Fellaini Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Reviewed by PArasetamol on 13:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.