Galatasaray Yeni Transferi Kevin Grosskreutz Kimdir, Kaç Yaşında Futbol Kariyeri

,
galatasaray-yeni-transferi-kevin-kimdir
GALATASARAY TRANSFERİ KEVİN GROSSKREUTZ KİMDİR

Galatasaray yeni transferi ile yine gündemde, bu sezon bir çok transfer yapan ve yıldız oyuncuları takımında toplayan Galatasaray şimdi ise Kevin Grosskreutz isimli oyuncuyu renklerine katmıştır. Artık tüm anlaşmalar sağlanan Kevin Grosskreutz ile takım arasında imzalar atılarak bugün sonuçlanacaktır. Galatasaray'a yeni gelen oyuncu şimdi tüm taraftarlar tarafından oldukça merak edilmektedir. Bizde sizlere daha önceki tüm transferleri tanıttığımız gibi bu yazımızda da Galatasaray yeni transferi olan Kevin Grosskreutz hakkındaki bilgileri derledik.

Kevin Grosskreutz kimdir? 
Kevin Grosskreutz, 19 Temmuz 1988, Dortmund'da doğdu. Kevin Grosskreutz futbol kariyerine FC Merkur Dortmund takımında başladı. Daha sonra 2006 yılında Rot Weiss Ahlen takımının alt yapısına transfer oldu. Grosskreutz 2 maçta 2 gol atıp 1 yıl sonra a takıma yükseldi. 2008 Yılında Grosskreutz, Almanya 3. ligin'de 12 gol attı ve takımının 2. lige yükselmesinde büyük rol üstlendi. Grosskreutz, 2008-09 sezonunda 2. ligde 33 maçta 6 gol attı ve Bundesliga ekiplerinden ekiplerinden Borussia Dortmund'a transfer oldu. Grosskreutz, Borussia Dortmund formasıyla ilk Bundesliga maçına Köln karşısında çıktı.

İlk golünüde Signal Iduna Park'ta 4-0 kazandıkları Nürnberg karşısında attı. 2009-10 sezonunda Dortmund formasıyla 32 maçta 5 gol attı. 2010-11 sezonunda ilk maçına kendi evlerinde 2-0 kaybettikleri Bayer Leverkusen maçında çıktı ve ilk golünüde kendi evlerinde 5-0 kazandıkları ligin yeni ekibi Kaiserslautern karşısında attı. Ardından hemen 1 maç sonra St. Pauli'i 3-1 yendikleri maçta Großkreutz kariyerinde ilk defa 1 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. 29 Kasım 2010'da sözleşmesini 2014 yılına kadar 4 yıl daha uzattı. Grosskreutz Bayer Leverkusen'i deplasmanda 3-1 yendikleri maçta 2 gol attı ve Mario Götze'ye 1'de asist yaptı. 2010-11, 2011-12 sezonlarında Dortmund ekibi ile Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. Grosskreutz, ayrıca takımı ile 2012'de finalde Bayern Münih'i tarihi bir skorla 5-2 yenip DFB Pokal'ı kazandı.

Doğum tarihi: 19 Temmuz 1988 (Dortmund)
Yaş: 27
Uyruğu: Almanya
Boyu: 1,86 m
Piyasa değeri: 5,00 milyon €
Mevki: sağ bek, sağ açık, sol açık

kevin grosskreutz, kevin grosskreutz kimdir, kevin grosskreutz kaç yaşında, galatasaray transferi kevin grosskreutz kim, galatasarayın yeni aldığı kevin grosskreutz hangi takımlarda oynadı, galatasaray transferi olan kevin grosskreutz forma numarası, kevin grosskreutz hangi mevkide oynuyor, kevin grosskreutz futbol kariyeri,
Galatasaray Yeni Transferi Kevin Grosskreutz Kimdir, Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Reviewed by PArasetamol on 21:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.