Fenerbahçe Atromitos Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda

,
fenerbahce-atromitos-maci-ne-zaman
FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI NE ZAMAN

Fenerbahçe yeni rakibi Atromitos ile ne zaman karşılaşacak şimdi tüm Fenerbahçe taraftarlarının merak ettiği konu bu olmaktadır. Bilindiği gibi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında rakibi Shakhtar Donetski ile ilk maçında berabere kaldıktan sonra rövanş maçında da yenilen Fenerbahçe yoluna Uefa Avrupa Liginde devam edecektir. Geçtiğimiz gün İsviçre'nin Lyon kentinde yapılan kura çekimi sonrasında ise Fenerbahçe'nin yeni rakibi belli oldu. Kura çekimi sonrasında Yunanistan takımı olan Atromitos ile eşleşen Sarı Lacivertli ekip 2 maç yapacaklar ve ilk maç Yunanistan da oynanacak rövanş maçı ise İstanbul'da oynanacaktır. Peki Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman saat kaça hangi kanalda yayınlanacak tüm merak edilen bu bilgileri sizler için derledik.

ATROMİTOS FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ>>

Fenerbahçe Atromitos Maçı Ne Zaman Saat Kaçta

Maç: Atromitos-Fenerbahçe
Tarih: 20 Ağustos 2015
Saat: 20:00
Canlı Yayın: TRT- Tivibu

Rövanş Maçı Tarihi
Maç: Fenerbahçe-Atromitos
Tarih: 27 Ağustos 2015
Saat: 20:00
Canlı Yayın: TRT- Tivibu


UEFA Avrupa Liginde eşleşen Fenerbahçe Atromitos maçları ile ilgili bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe'nin yeni rakibi olan Atromitos takımı hakkındaki bilgiler ise şu şekildedir.
Atromitos takımı 1923 yılında kurulmuş ve Yunanistan Süper liginde mücadele etmektedir. Maçlarını Peristeri stadyumunda oynamaktadır. Atromitos takımının başkanı Georgios Spanos'dur. Geçtiğimiz sezon ligi 4.bitirmiştir. Takımın renkleri mavi beyazdır. Atromitos Takımının başarıları ise, 2 kez lig şampiyonluğu ve 2 kez de Yunanistan Kupası finali oynamıştır. UEFA Avrupa Ligine ise 5 kez katılan ekip başarı sağlayamamıştır.

fenerbahçe atromitos maçı ne zaman saat kaçta, fenerbahçe atromisin maçı hangi kanalda, fener atromitos maçı ne zaman, fenerbahce atromitos maçı bilgileri, fenerbahçe avrupa ligi maçı ne zaman, fenerbahçe uefa eleme maçı ne zaman, fenerbahce aatromitos
Fenerbahçe Atromitos Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Reviewed by PArasetamol on 10:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.