Fenerbahçe Atromitos Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 20 Ağustos 2015

,
fenerbahce-atromitos-maci-kac-kac
FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI KAÇ KAÇ

Şampiyonlar Ligi ön elemelerde Shakthar Donetski'ye elenen Fenerbahçe bilindiği gibi yoluna UEFA Avrupa Liginde devam etmektedir. Fenerbahçe'nin Avrupa Liginde ilk rakibi ise Yunanistan temsilcisi Atromitos takımı oldu.
Atromitos takımı ile toplamda 2 maç oynayacak olan Sarı Lacivertli ekip ilk maçına 20 Ağustos Perşembe akşamı çıkacaktır. İlk maçı Yunanistan da oynayacak olan Fenerbahçe Atromitos maçı 20 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00 da başlayacaktır. Rövanş maçı ise Kadıköy de 27 Ağustos'ta oynanacaktır. Peki Atromitos Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti maç sonucu ve maçın golleri gibi bilgileri sizler için buradan paylaşacağız.

   ATROMİTOS 0 - 1 FENERBAHÇE
Goller
90. Dakika Van Persie

Maç : Atromitos-Fenerbahçe
Tarih : 20 Ağustos 2015 Perşembe
Saat : 21:00
Kanal : Tivibu

20 Ağustos Perşembe akşamı Yunanistan da oynanacak Atromitos Fenerbahçe maçının ardından bu maçın rövanşı ise 27 Ağustos'ta İstanbul da oynanacaktır. Bu önemli maçı Tivibu kanalı yayınlayacaktır. Fenerbahçe bu turu geçerse yani Atromitosu elerse UEFA Avrupa Ligi gruplara kalacak ve gruplarda mücadele etmeye başlayacaktır. 

Bu sezon yaptığı transferler ile oldukça başarılı olan Fenerbahçe bakalım Atromitos maçına hangi isimler ile çıkacaktır. Fenerbahçe ve Atromitos takımlarının ilk 11'leri maç saatinde belli olacaktır. kadrolar belli olur olmaz sizlere buradan paylaşmaya devam edeceğiz. Yorum bölümünden Fener Atromitos maçı ile ilgili düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz...

fenerbahçe atromitos maçı kaç kaç, fener atromitos maçı kaç kaç bitti maç sonucu, 20 agustos fenerbahce atromitos maci hangi kanalda saat kacta, atromitos fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar, fener atromitos maci kadrolari, fenerbahçe atromitosu elerse rakibi kim olacak, 20 agustos fener atromitos mac sonucu,
Fenerbahçe Atromitos Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 20 Ağustos 2015 Reviewed by PArasetamol on 11:27 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.