Çilek Kokusu Dizisi Elçin (Mine Tugay) Kimdir, Mine Tugay Kimdir Biyografi ve Resimleri

,
cilek-kokusu-elcin-mine-tugay-kimdir
ÇİLEK KOKUSU ELÇİN KİMDİR

Star Tv'nin yaz dizisi olan ve oldukça sevilen dizileri arasında yerini alan Çilek Kokusu dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. Yaz dizisi olarak başlayan ve kısa zamanda sevilen Çilek Kokusu izleyenleri ekrana kilitlemeye devam etmektedir. Çilek Kokusu dizi oyuncuları arasında Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, İdil Sivritepe, Utku Ateş gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Çilek Kokusu dizisindeki karakterler arasında yer alan ve sevilen isimlerden bir tanesi de Elçin karakterini canlandıran Mine Tugay isimli oyuncu olmaktadır. Yazımızın devamında sizlere Çilek Kokusu Elçin karakteri kimdir ve Mine Tugay kimdir gibi bilgileri derledik.

Çilek Kokusu Dizisi Elçin Karakteri Kimdir?

Mine Tugay Kimdir
Çilek Kokusu dizisinde Elçin karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 yılında Konya'da doğan Türk sineme oyuncusudur. Liseyi Yeni Levent Lisesi'nde bitiren Mine Tugay Lise’nin ardından 1997 yılında oyunculuğa "Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü kazandı. Mine Tugay Konservatuardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı. Mine Tugay 2003 Yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle Onikinci Gece ve Kuşlar Meclisi oyunlarında oynadı. Aynı yıl Gülbeyaz adlı televizyon dizisinde rol aldı.

Güzel oyuncu Mine Tugay dizi ve filmlerin yanı sıra Beko, Eti Çay Keyfi, Anadolu Bank, Bosch, Ecobella Home, Bosch Logixx 8 Çamaşır Makinası reklamlarında da yer almıştır. Mine Tugay 2005 yılında Aşk Her Yaşta adlı televizyon dizisinde oynadı. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlarken 'Aliye' adlı dizide rol aldı. Mine Tugay 2006 yılında Yüksek Lisans'ını bitirdi. Aynı yıl Tiyatro Dot'ta Emre Koyuncuoğlu rejisiyle Çok Uzak adlı oyunda oynayan Mine Tugay,Show TV'de yayınlanan Gülpare ve Star TV'de yayınlanan Benden Baba Olmaz adlı dizilerde başrolde yer almıştır. Mine Tugay Geleneksel Nazım Günleri'nde, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nazım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol almaktadır. Mine Tugay boyu 1,73 ve kilosu 60 kilodur.

Mine Tugay'ın Oynadığı TV dizileri
1998 - Karambol Kamil
2002 - Gülbeyaz (Başak)
2004 - Adı Aşk Olsun (Eda)
2004 - Aliye (Defne)
2005 - Aşk Her Yaşta (Elvan)
2006 - Gülpare (Gülbahar)
2007 - Benden Baba Olmaz (Sevil)
2008 - Sınıf (Özlem)
2009 - Aynadaki Düşman (Nisan)
2010 - Kapalı Çarşı (Elif)
2011 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Suna)
2011 - 5'er Beşer (Bengisu)
2012 - Yalan Dünya (Aysu)
2012 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Bahar)
2013 - Medcezir (dizi) (Ender Serez)

Ödülleri
2008 - Sinepark Kısa Film Festivali' Ödülleri'nde Yoldaki Kedi adlı filmindeki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü almıştır.
2008 - VIII. LIONS Tiyatro Ödüllerinde Karatavuk adlı oyundaki rolüyle "En İyi Kadın Oyuncu (Küçük Salon)" ödülü almıştır.
2009 - Afife Tiyatro Ödülleri - Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu - Karatavuk (Tiyatro Dot)

çilek kokusu elçin, çilek kokusundaki elçin kim, cilek kokusu dizisi elcin karakteri kimdir, cilek kokusu elcin resimleri, cilek kokusu elcin kiyafetleri, cilek kokusu elcin kac yasinda, mine tugay kimdir, mine tugay biyografi, mine tugay resimleri, mine tugay boyu kilosu, mine tugay yasi, mine tugay resimleri,

Mine Tugay Resimleri
Çilek Kokusu Dizisi Elçin (Mine Tugay) Kimdir, Mine Tugay Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 11:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.