Süper Loto Çekiliş Sonuçları 22 Ekim 2015 Perşembe

,
super-loto-cekilis-sonuclari
22 EKİM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresince yapılan ve her hafta Perşembe günleri noter ve halk huzurunda çekilişi yapılan Süper Loto da bu akşam 22 Ekim 2015 Perşembe akşamı 418. hafta çekilişi yapıldı. Süper loto da bu haftaki ikramiye oldukça yüksek ve herkes tarafından nereye kime çıkacağı merak edilmektedir. Toplam 6 şanslı numaranın çekilmesi sonucunda 3-4-5 ve 6 bilenler ikramiye kazanmaktadırlar. Her hafta yüksek paralar veren Süper Loto da büyük ikramiyeyi bu hafta ne kadar ve kaç kişi bildi gibi bilgiler yazımızdadır. Bu akşam saat 21:30 da çekilecek olan Süper Loto sonuçlarını açıklandığı anda anlık olarak sizlere buradan aktaracağız. İşte 22 Ekim Perşembe 418. hafta Süper Loto çekiliş sonuçları...

22 Ekim 2015 Perşembe Süper Loto Sonuçları

13 - 16 - 25 - 29 - 40 - 51

Büyük İkramiye Kazanan İl İlçe: Devir

Süper Loto Nasıl Oynanır? 
- Süper Loto,Milli Piyango İdaresi İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.
- Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.
- İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.
- İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
- Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

süper loto sonuçları, 22 ekim süper loto sonuçları, 22 ekim super loto sonuclari, süper loto sonuçları öğren, 22 ekim süper lotoda çıkan numaralar, süper loto bu hafta ne kadar para dağıttı, süper loto 22 ekim bilenler ne kadar alacaklar, super loto cekilis sonuclari, super loto 22 ekim sonuclari,
Süper Loto Çekiliş Sonuçları 22 Ekim 2015 Perşembe Reviewed by PArasetamol on 17:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.