Kiralık Aşk Ömer (Barış Arduç) Kimdir, Barış Arduç Kimdir Biyografi

,
kiralik-ask-omer-baris-arduc-kimdir
KİRALIK AŞK ÖMER KİMDİR

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleri ile devam ederken dizideki oyuncular oldukça beğenilmekte ve araştırılmaktadır. Başrollerinde barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademli, Sinem Öztürk, Sanem Yeles gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında birbirinden değerli isimler yer almaktadır. Dizi içerisinde en çok sevilen ve yakışıklılığı ile kendine hayran bırakan Barış Arduç canlandırdığı Ömer karakteri ile izleyenlerin beğenisi kazanmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Kiralık Aşk Ömer kimdir ve Barış Arduç kimdir kaç yaşında gibi biyografi bilgilerini derledik.

Kiralık Aşk Dizisi Ömer Karakteri Kimdir?

Barış Arduç Kimdir
Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de doğmuştur. Aslen Arnavut 'tur. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı.
Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır. 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandıran Arduç, şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oynamaktadır.

kiralık aşk ömer, kiralık aşk ömer kimdir, kiralık aşk ömer karakteri kim, kiralik ask ömer kim, kiralık aşktaki ömer kimdir, kiralık ask omer resimleri, kiralik ask omer gercek adi, barış arduç kimdir, barış arduç kaç yaşında, baris arduc resimleri, barış arduç boyu kilosu kaç, barış arduç biyografi, barış arduç yasi boyu kac,

 
Kiralık Aşk Ömer (Barış Arduç) Kimdir, Barış Arduç Kimdir Biyografi Reviewed by PArasetamol on 16:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.