8 Ekim Gürcistan Cebelitarık Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
irlanda-gurcistan-maci-kac-kac-bitti
GÜRCİSTAN CEBELİTARIK MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam Gürcistan ile Cebelitarık karşı karşıya geliyor. 8 Ekim 2015 Perşembe akşamı oynanacak olan Euro 2016 grup maçlarında bu akşam D grubunda yer alan Gürcistan ile Cebelitarık karşı karşıya geliyor. D grubunda bu akşam oynanacak maçlar arasında ve merakla beklenen maçlardan olan Gürcistan Cebelitarık maçının ayrıntıları ile birlikte Gürcistan Cebelitarık maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

GÜRCİSTAN 4 - 0 CEBELİTARIK
Goller
30. Dakika Watsadze
35. Dakika Okriasvili
45. Dakika Watsadze
87. Dakika Kazaisvili

Euro 2016 grup elemelerinde D grubunda yer alan Gürcistan ile Cebelitarık arasında bu akşam oynanacak maçın ayrıntıları anlık olarak burada olacaktır. D grubunda 6 puan ile 5. sırada yer alan Gürcistan, grupta 0 puanı olan ve son sırada yer alan Cebelitarık'ı konuk ediyor. Yazımızın devamında D grubunda yer alan takımların puan durumu ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. İşte D grubu puan durumu.

D Grubu Puan Durumu
1. Almanya 19 Puan
2. Polonya 17 Puan
3. İrlanda 15 Puan
4. İskoçya 11 Puan
5. Gürcistan 6 Puan
6. Cebelitarık 0 Puan

8 ekim gürcistan cebelitarık maçı, gürcistan cebelitarık maçı kaç kaç, gürcistan cebelitarık maçı hangi kanalda saat kaçta, gürcistan cebelitarık maçı kaç kaç bitti maç sonucu, gürcistan cebelitarık maçını hangi kanal veriyor, gürcistan cebelitarık maçı bilgileri, 8 ekim gurcistan cebelitarik maci kac kac bitti mac sonucu, gürcistan grupta kac puanda, cebelitarik gurcistan maci sonucu,
8 Ekim Gürcistan Cebelitarık Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.