4 Ekim İnter Sampdoria Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
inter-sampdoria-maci-kac-kac-bitti
İNTER SAMPDORİA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Oldukça çekişmeli geçen İtalya ligi bu akşamda heyecanlı maçlara sahne olacaktır. Ligde zirve ortağı olan İnter bugün Sampdoria'ya konuk oluyor. 4 Ekim pazar akşamı karşı karşıya gelecek olan Sampdoria İnter amçı Lig Tv yayınlanacak ve Sampdoria'nın stadında oynanacaktır. ligde geçen hafta ilk galibiyeini alan İnter 5 hafta üst üste galibiyet yaşamıştır. Bu akşam oynanacak olan İnter Sampdoria maçının tüm ayrıntıları burada olacaktır. İşte Sampdoria İnter amaçı ayrıntıları..

SAMPDORİA 1 - 1 İNTER FC
    Goller
51.Dakika Muriel
76. Dakika Perisic


Maç: Sampdoria İnter Maçı
Tarih: 4 Ekim Pazar
Saat: 16:00
Stat: Sampdoria Stadı
Kanal: Lig Tv

İtalya Liginde 2. sırada yer alan İnter geride bıraktığı altı maçta 5 kez üst üste aldığı galibiyetten sonra geçen haftaki Fiorentina maçında aldığı yenilgi ile ilk mağlubiyetini almış oldu. Sampdoria ise 10 puan ile ligde 9. sırada yer almaktadır. Bu akşam karşı karşıya gelecek olan Sampdoria İnter maçının tüm merak edilenleri maç saatinde burada olacaktır. Sizlere maçı canlı olarak buradan aktaracağız.

sampdoria inter maçı, sampdoria inter maçı kaç kaç bitti, sampdoria inter maçı hangi kanalda, sampdoria inter maçının kadroları, sampdoria inter maçı saat kaçta hangi kanalda, inter sampdoria maci kac kac bitti mac sonucu, inter sampdoria canlı yayın hangi kanal, sampdoria inter maci kac kac, inter maci
4 Ekim İnter Sampdoria Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 14:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.