24 Ekim West Ham Chelsea Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
west-ham-chelsea-maci-kac-kac-bitti
WEST HAM CHELSEA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

İngiltere Premier ligde bu akşam Weat Ham ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Premier ligde başarılı bir şekilde devam eden West Ham sahasında Chelsea 'yı ağırlıyor. 24 Ekim Cumartesi akşamı oynanacak olan maç saat 17:00 da başlayacaktır. Geçen hafta Aston Villa karşısında aldığı galibiyeti bu haftada yaşamak isten Chelsea deplasmanda West Ham'a konuk oluyor. Maçın başlaması ile birlikte Chelsea West Ham maçının golleri ile maçın sonucugibi bilgiler canlı olarak burada olacaktır. İşte ayrıntılar..

WEST HAM 2 - 1 CHELSEA
 Goller
17. Dakika Zarete
56. Dakika Cahill
79. Dakika Carrol

İngiltere Premier ligin bugün oynanan 10. hafta maçları arasında olan West Ham Chelsea maçı Lig Tv 4 kanalından yayınlanacaktır. Bu akiam karşı karşıya gelecek olan West Ham ile Chelsea takımları ligdeki durumları şu şekildedir. West Ham ligde 4 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 17 puan alarak 4. sıradadır. Chelsea ise 3 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile 11 puanı bulunuyor ve 12. sırada yer almaktadır.

MUHTEMEL 11'LER
West Ham : Adrian, Tomkins, Cresswell, Jenkinson, Collins, Kouyate, Lanzini, Noble, Payet, Sakho, Carroll
Chelsea : Begovic, Azpilicueta, Cahill, Terry, Rehman, Fabregas, Ramires, Matic, Hazard, Willian, Costa.

24 ekim west ham chelsea maçı, west ham chelsea maçı kaç kaç, west ham chelsea maçı hangi kanalda saat kaçta, west ham chelsea maç sonucu, west ham chelsea maçını hangi kanal veriyor, 24 ekim west ham chelsea maci kac kac bitti mac sonucu, west ham chelsea maci sonucu, west ham chelsea maci sifresiz hangi kanalda, çelsi vest ham maçı
24 Ekim West Ham Chelsea Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.