Türkiye Hollanda Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 6 Eylül 2015

,
turkiye-hollanda-maci-kaç-kaç bitti
TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

6 Eylül 2015 Pazar akşamı Türkiye Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz gün Letonya ile karşılaşan ve son dakikada yediğimiz gol ile berabere biten maç ile gruptan çıkma şansımızı zora soktuğumuz Avrupa Şampiyonasında bu bu akşam Hollanda ile mücadele edecek olan A Millilerimiz 3 puan için savaşacaklardır. 6 Eylül Pazar akşamı saat 19:00 da başlayacak olan maç Türkiye Hollanda maçının tüm ayrıntıları ve Türkiye Hollanda maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgileri anlık olarak burada bulabilirsiniz.

    TÜRKİYE 3 - 0 HOLLANDA
Goller
8. Dakika Oguzhan Özyakup
26. Dakika Arda
86. Dakika Burak

Maç: Türkiye Hollanda
Tarih: 6 Eylül 2015 Pazar
Saat: 19:00
Stat: Konya Büyükşehir Torku Arena

Avrupa Şampiyonası A grubunda yer alan A Milli takımımız 6 Eylül pazar bu akşam Hollanda ile karşılaşacaktır. Hollanda grupta bizden 1 puan farkla 3. sırada yer almaktadır. Hollanda ile Türkiye arasında daha önce toplam 11 maç oynanmıştır. Bu maçlardan 2 kez Türkiye galip gelirken, 5 maçta Hollanda galip ayrılmıştır. Geri kalan 4 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Karşılaşma için Konya'ya gelen Hollanda takımının aday kodrosunda yer alan isimler belli oldu.

HOLLANDA'NIN ADAY KADROSU
Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United) ve Kenneth Vermeer (Feyenoord)
Defans: Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Jeffrey Bruma (PSV), Joel Veltman, Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), gunceltime Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Porto), Paul Verhaegh (Augsburg), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij (Lazio)
Orta saha: Ibrahim Afellay, Marco van Ginkel (Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Nigel de Jong (Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray) 
Forvet: Memphis Depay (Manchester United),gunceltime.blogspotcom Bas Dost (Wolfsburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih), Quincy Promes (Spartak Moskova), Jeremain Lens (Sunderland), Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe)

A Grubu'nda puan durumu şöyle: 
1.İZLANDA 18 puan
2.ÇEK CUMHURİYETİ 16 puan
3.HOLLANDA 10 puan
4.TÜRKİYE 9 puan
5.LETONYA 4 puan
6.KAZAKİSTAN 1 puan

türkiye hollanda maçı, türkiye hollanda maçı kaç kaç, türkiye hollanda maçı kaç kaç bitti, turkiye hollanda maci kac kac, türkiye hollanda maç sonucu, 6 eylül hollanda maçı kaç kaç bitti, hollanda turkiye maci kac kac, turkiye hollanda maçı hangi kanalda saat kaçta, turkiye hollanda maci
Türkiye Hollanda Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 6 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 00:30 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.