İzlanda Kazakistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 6 Eylül 2015

,
izlanda-kazakistan-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
İZLANDA KAZAKİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında A grubunda yer alan İzlanda ve Kazakistan bu akşam karşılaşıyor. Grupta ilk sırda olan İzlanda evinde Kazakistan'ı konuk ediyor. Grup elemelerinde bu akşam oynanacak maçlar arasında olan ve sonucu merak edilenlerden bir tanesi de İzlanda Kazakistan maçıdır. 6 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya gelecek olan İzlanda Kazakistan maçı Saat 21:45'te başlayacak ve İzlanda Kazakistan maçını canlı olarak Habertürk TV yayınlayacaktır. Heyecanla beklenen bu maçın tüm ayrıntıları anlık olarak burada olacaktır. İzlanda Çek Cumhuriyeti maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

     İZLANDA 0 - 0 KAZAKİSTAN
Goller

Maç: İzlanda Kazakistan
Tarih: 06/09/2015 
Stat: Laugardalsvöllur
Saat: 21:45
Yayın: Habertürk TV

Grupta 18 puan ile lider durumda olan İzlanda gruptan çıkmayı garantilemiş görünürken Kazakistan ise 1 puanla grupta son sırada yer almaktadır. Bu akşam İzlanda ile karşılaşacak olan Kazakistan gruptaki iddialı takım olan İzlanda ile kıyasıya bir mücadele verecektir. İzlanda Kazakisyan maçı başladığı anda anlık olarak maçın tüm bilgileri ve golleri burada olacaktır. Ayrıca bu akşam oynanacak maçlar arasında Türkiye Hollanda maçı da var ve Show Tv ekranlarından yayınlanacaktır. Euro 2016 eleme maçları ile ilgili her türlü bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz.

Sizce A Grubundan Hangi Takımlar Çıkar?

Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, HABERTÜRK TV, BLOOMBERG HT ve 7/24 TV izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifrelerimiz
1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.
3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin. BISS şifremiz: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır)
5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.
6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.
7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.

Futbol severler, Türkiye A Milli Takımı'mızın ve diğer ülkelerin Avrupa Şampiyonası eleme maçları yayınlarını SHOW TV, HABERTURK TV, BLOOMBERG HT, 7/24 ve SHOW MAX üzerinden takip edebilecekler.

6 eylül izlanda kazakistan maçı, izlanda kazakistan maçı kaç kaç, izlanda kazakistan maçı hangi kanalda saat kaçta, izlanda kazakistan maçı kaç kaç bitti maç sonucu, izlanda kazakistan maçını hangi kanal veriyor. izlanda kazakistan maçı bilgileri, 6 eylul izlanda kazakistan maci kac kac bitti mac sonucu, izlandanın maci kiminle, izlanda grupta kac puanda, izlanda kazakistan maci sonucu,
İzlanda Kazakistan Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 6 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 10:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.