İspanya Slovakya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 5 Eylül 2015

,
ispanya-slovakya-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
İSPANYA SLOVAKYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında bu akşam C grubunda yer alan İspanya ve Slovakya karşı karşıya geliyor. Bu akşamda devam edeceği Avrupa Şampiyonası grup maçlarından biri de İspanya Slovakya maçıdır. Merakla beklenen ve heyecanlı geçecek olan İsapanya Slovakya maçı 5 Eylül 2015 Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak ve maç Bloomberg HT kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda İspanya Slovakya maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgileri aktaracağız.

    İSPANYA 2 - 0 SLOVAKYA
Goller
5. Dakika Alba
30. Dakika İniesta (Penaltı)


Avrupa Şampiyonası C grubunde yer alan ispanya bu akşam rakibi Slovakya'yı konuk ediyor. İspanya grupta 15 puan ile 2. sırada yer alırken, Slovakya ise 18 puan ile ilk sırada yer almaktadır. Slovakya gruptaki liderliğini korumaya çalışacakken, İspanya bu maçı alarak grupta liderliğe oturmayı planlıyor. 5 Eylül Cumartesi akşamı karşılaşacak olan İspanya Slovakya maçı ile ilgili tüm bilgiler burada anlık olarak sizler için yayınlayacağız. Bu akşam oynanacak maçta muhtemel ilk 11'ler ise şu şekildedir.

Daha önce 5 kez karşılaşan İspanya Slovakya maçlarından 3 tanesini İspanya almışken, 1 maçı ise Slovakya almıştır geri kalan 1 maç ise berabere sonuçlanmıştır. bakalım bu akşam oynanacak olan maçın sonucunda 3 puanı alacak olan takım kim olacak.

Avrupa Şampiyonası C Grubu Puan Durumu
1. Slovakya 18 Puan
2. İspanya 15 Puan
3. Ukrayna 12 Puan
4. Beyaz Rusya 4 Puan
5. Makedonya 3 Puan
6. Lüksemburg 1 Puan

5 Eylül Cumartesi C Grubunda Oynanan Maçlar ve Sonuçları
19:00 Lüksemburg Makedonya Maçı
19:00 Ukrayna Beyaz Rusya Maçı

ispanya slovakya maçı, ispanya slovakya maçı kaç kaç bitti, 5 eylül ispanya slovakya maçı hangi kanalda, ispanya slovakya maçı saat kaçta, ispanya slovakya maçı kaç kaç bitti maç sonucu, ispanya slovakya maci kac kac bitti mac sonucu, ispanya slovakya maci canli anlatim, ispanya slovakya macini veren kanallar, 5 eylul cumartesi ispanya slovakya mac kac kac bitti,
İspanya Slovakya Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 5 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 12:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.