Güney Kıbrıs Belçika Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 6 Eylül 2015

,
guney-kibris-belcika-maci-kac-kac
GÜNEY KIBRIS BELÇİKA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında B grubunda yer alan Belçika ve Güney Kıbrıs bu akşam karşılaşıyor. Grupta 4. sırda olan Güney Kıbrıs evinde Belçika'yı konuk ediyor. Grup elemelerinde bu akşam oynanacak maçlar arasında olan ve sonucu merak edilenlerden bir tanesi de Güney Kıbrıs Belçika maçıdır. 6 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya gelecek olan Güney Kıbrıs ile Belçika maçı Saat 21:45'te başlayacaktır. Heyecanla beklenen bu maçın tüm ayrıntıları anlık olarak burada olacaktır. Güney Kıbrıs Belçika maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

G. KIBRIS 0 - 0 BELÇİKA
Goller

Maç: Güney Kıbrıs Belçika
Tarih: 06/09/2015 
Stat: Neo GSP Stadyumu
Saat: 21:45

Grupta 14 puan ile 2. sırada olan Belçika gruptan çıkmayı garantilemiş görünürken Güney Kıbrıs ise 9 puanla grupta 4. sırada yer almaktadır. Bu akşam Belçika ile karşılaşacak olan Güney Kıbrıs gruptaki iddialı takım olan Belçika ile kıyasıya bir mücadele verecektir. Güney Kıbrıs Belçika maçı başladığı anda anlık olarak maçın tüm bilgileri ve golleri burada olacaktır. Ayrıca bu akşam oynanacak maçlar arasında Türkiye Hollanda maçı da var ve Show Tv ekranlarından yayınlanacaktır. Euro 2016 eleme maçları ile ilgili her türlü bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz.

Sizce B Grubundan Hangi Takımlar Çıkar?

Futbol severler, Türkiye A Milli Takımı'mızın ve diğer ülkelerin Avrupa Şampiyonası eleme maçları yayınlarını SHOW TV, HABERTURK TV, BLOOMBERG HT, 7/24 ve SHOW MAX üzerinden takip edebilecekler.

6 eylül güney kıbrıs belçika maçı, güney kıbrıs belçika maçı kaç kaç, güney kıbrıs belçika maçı hangi kanalda saat kaçta, güney kıbrıs belçika maçı kaç kaç bitti maç sonucu, güney kıbrıs belçika maçını hangi kanal veriyor. güney kıbrıs belçika maçı bilgileri, 6 eylul guney kibris belcika maci kac kac bitti mac sonucu, belcikanin maci kiminle, guney kibris belcika grupta kac puanda, guney kibris belcika maci sonucu,
Güney Kıbrıs Belçika Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 6 Eylül 2015 Reviewed by PArasetamol on 12:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.