30 Eylül Atletico Madrid Benfica Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
atletico-madrid-benfica-maci-kac-kac-bitti
ATLETİCO MADRİD BENFİCA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

UEFA Şampiyonlar liginde Galatasaray'ın da içinde bulunduğu C grubunda bugün 2. grup maçları oynanıyor. C grubunda bu akşam Atletico Madrid Benfica ile karşı karşıya geliyor. Grupta ikisinde 3 puanı bulunan Benfica ve Athletico Madrid'in bu akşam oynanacak olan maçı sat 21:45 te başlayacak ve maç TivibuSpor'dan yayınlanacaktır. Atletico Madrid Benfica maçını maçın başlaması ile birlikte canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

ALT. MADRİD 1 - 2 BENFİCA
    Goller
23. Dakika Correa
37. Dakika Gaitan
51. Dakika Guedes

Maç: Atletico Madrid Benfica Maçı
Tarih: 30 Eylül 2015
Saat: 21:45
Kanal: Tivibuspor

Şampiyonlar liginde bu akşam karşı karşıya gelecek olan Atletico Madrid ile Benfica grupta lider durumdalar. İlk maçında Galatasaray'ı yenen Atletico Madrid, Astana'yı yenen Benfica ile bu akşam 2. maçlarına çıkacaktır. Bu heyecanlı maçın tüm ayrıntıları maç saatinde anlık olarak burada olacaktır. Bu akşam Galatasaray da Astana ile karşılaşacak ve bu akşam şampiyonlar liginde 2. grup maçları tamamlanacaktır.

atletico madrid benfica maçı, atletico madrid benfica maçı kaç kaç bitti, atletico madrid benfica maçı hangi kanalda, atletico madrid benfica maçının kadroları, atletico madrid benfica maçı saat kaçta hangi kanalda, atletico madrid benfica maci kac kac bitti mac sonucu, atletico madrid benfica maci canlı yayın hangi kanal, atletico madrid benfica maci kac kac,
30 Eylül Atletico Madrid Benfica Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 09:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.