Lionel Carole Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Galatasaray Transferi Carole Kim

,
lionel-carole-kimdir
GALATASARAY TRANSFERİ LİONEL CAROLE KİMDİR

Bu sezon aldığı 3. kupa Süper Kupayı da müzesine götüren Galatasaray oldukça başarılı bir sezon geçirmiş oldu. Yaptığı transferlerle de adından söz ettiren Galatasaray aldığı yıldız futbolcular ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu sezon Podolski, Jem Karacan ve Rodriguez gibi isimleri renklerine katan Sarı Kırmızılı ekip son olarak ise Lionel Carole'yı alarak yine başarılı bir işe imza atmayı başardı. Galatasaray taraftarları ise bu transfer işleminden sonra lionel Carole kimdir, Carole kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor gibi bilgileri araştırmaya başladılar. Bizde sizlere bu yazımızda bu merak edilen tüm bilgileri derledik.

Galatasaray Yeni Transferi Lionel Carole Kimdir
Galatasaray'ın yeni transferi Lionel Carole 12 Nisan 1991 yılında doğmuştur. Fransız profesyonel bir futbolcu olan Carole Galatasaray da forma giymektedir. Futbol kariyerine UJA Paris takımın'da başladı. Kulübün altyapısında oynarken 2000 yılında, bir top yüzüne vurdu sonra sağ gözünden zayıf bir sakatlık geçirdi. Sakatlığı bittikten sonra doktoru koruyucu gözlük verdi maçlara geçici süre gözlükle çıktı. Carole şaşırtıcı bir şekilde Nantes'e transfer oldu. Takımın teknik direktörü Baptiste Gentili, 2010-11 sezonun'da profesyonel sözleşme imzalattı. Yaptığı ilk profesyonel sözleşme üzerine, maçlara başladı ve oynadığı tüm maçlar berabere bitti.14 Ocak 2011 tarihin'de Fransız ve Portekiz medyaları, Carole daha Benfica takımına gitmeden transferi duyurdu. Ertesi gün Nantes başkanı ve teknik direktörü Baptiste Gentilli ye göre oyuncu Nantes ile sözleşme imzalamaktan vazgeçtiği için onu ertesi gün Benfica ile ön sözleşme imzalatır.

25 Ocak'da Nantes, Carole'nin Benfica ile 5,5 yıllık sözleşme imzalamak için kulüpten ayrıldığını doğruladı.2012-2013 sezonun'u Benfica'nın B takımın'da 39 resmi maçta forma giydi.2011-12 sezonun'da, Sedan'da kiralık olarak forma giydi.9 Temmuz 2013 tarihin'de, Fransız kulüplerin'den Troyes'e transfer oldu. Bu takım'da 2 yıl geçirdi.11 Temmuz 2015 tarihinde, 1,5 Milyon Euro karşılığın'da dört yıllık sözleşme imzaladı.[1] 14 Temmuz 2015 tarihinde Galatasaray formasını ilk kez Ried Sv takımıyla oynanan hazırlık maçında giydi. 2-0 geriye düşülmesine rağmen Carole'nin 1 gol 1 asistle yıldızlaştığı maçı Galatasaray 3-2 kazanmayı başardı.Fransa'nın U17-20-21 takımların'da milli maçlara çıktı.

galatasaray lionel carole kimdir, galatasaray yeni transferi carole kim, galatasaray transferi lionel carole kaç yaşında, lionel carole futbol kariyeri, lionel carole istatislikleri, lionel carole hakkında bilgi, lionel carole hangi mevkide oynuyor, lionel carole hangi takımlarda oynadı,
Lionel Carole Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri, Galatasaray Transferi Carole Kim Reviewed by PArasetamol on 14:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.