Konyaspor Galatasaray Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 29 Ağustos 2015

,
konyaspor-galatasaray-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
KONYASPOR GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Süper Toto Süper Ligde 3. hafta maçaları devam ediyor. Geçtiğimiz gün Şampiyonlar ligi rakipleri belli olan Galatasaray'ın Süper lig 3. haftadaki maçı Konyaspor olmaktadır. Konyaspor deplasmanına çıkan Galatasaray 29 Ağustos Cumartesi akşamı oynanacak olan maça oldukça hazır olduklarını belirtmektedirler. Süper Ligin 3. haftasında 29 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:15 te karşı karşıya gelecek olan Konyaspor Galatasaray maçının tüm ayrıntılarını sizler için maç başlaması ile birlikte anlık olarak buradan aktaracağız. İşte Konyaspor Galatasaray maçı bilgileri.

     KONYASPOR 1 - 4 GALATASARAY
Goller
9. Dakika Burak Yilmaz
37. Dakika Meha
40. Dakika semih kaya
89. Dakika Sneijder
90+5 Dakika Sneijder

Süper Toto Süper Ligin 3. haftasında Konya da oynanacak olan Konyaspor Galatasaray maçı 29 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:15 te başlayacak ve maç Lig Tv de yayınlanacaktır. Daha önce toplamda 19 kez karşı karşıya gelen Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan maçlardan 15 tenesinde Galatasaray galip gelmiştir. 2 maçta ise Konyaspor galip gelirken geri kalan 2 maç ise berabere bitmiştir. Taraftarların merak ettikleri bir diğer konu ise Konyaspor Galatasaray maçındaki ilk 11'ler olmaktadır. İşte Galatasaray ve Konyaspor maçındaki kadrolar..

Galatasaray İlk 11'i:
Konyaspor İlk 11'i:

galatasaray konyaspor maçı, konyaspor galatasaray maçı kaç kaç bitti, galatasaray konyaspor maçı kaç kaç bitti maç sonucu, 29 ağustos cumartesi galatasaray konyaspor maçı, 29 agustos galatasaray konya maci kac kac, galatasaray konya maci, konyaspor galatasaray maci kadrolari,maç sonucu, gs konya maci kac kac bitti,
Konyaspor Galatasaray Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu 29 Ağustos 2015 Reviewed by PArasetamol on 22:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.