Fenerbahçe Yeni Transferi Sofiane Feghouli Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri

,
sofiane-feghouli-kimdir
FENERBAHÇE TRANSFERİ SOFİANE FEGHOULİ KİMDİR

Süper Toto Süper Lig sezonu başladı ve ilk maçlar oynanmaya başladı. Bu hafta ilk maç Fenerbahçe Eskişehir maçı ile açıldı. Bu maçla sezona hızlı başlayan Fenerbahçe transfer konusunda oldukça hızlı davranmaktadır. Yaptığı transferler ile bir çok yıldız futbolcuyu transfer eden Fenerbahçe son olarak da Sofiane Feghouli isimli oyuncuyu renklerine katmıştır. Transfer şampiyonu olan Fenerbahçe son olarak aldığı futbolcu ile yine adından söz ettirmeyi başarmıştır. Peki Sofiane Feghouli kimdir kaç yaşında ve hangi mevkide oynamaktadır. İşte Sofiane Feghouli futbol bilgileri..

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Sofiane Feghouli Kimdir

Sofiane Feghouli Kimdir 

Fenerbahçe yeni transferi Sofiane Feghouli 1989 doğumlu Cezayir asıllı Fransız orta saha oyuncusu olup La Liga ekiplerinden Valencia CF takımının formasını giymektedir. Ortasahada ön libero olabilmekle kanatlarda da görev alabilen Feghouli, PSG altyapısında Grenoble’ye transfer olmuş ve Grenoble’de 33 numarayı giymiştir. Henüz 17 yaşında iken 27 Nisan 2007′de Ligue 2′de ilk golünü kaydetmiştir. 17 yaşında iken Feghouli’ye takılan lakap Yeni Zidan olup oyun tarzı ile Zidan’a benzetilmektedir. Grenoble’de 60 maça çıkıp 3 de gol atmıştır.
Klas bir futbolcu olan Feghouli, 2010 yılında La Liga’nın büyük kulüplerinden Valencia CF’ye transfer olmuştur. İlk dönem dahil 3 maçta görev almıştır. 2011 yılının devre arasında UD Almería takımına kiralık verilmiştir. Burda da çok fazla forma şansı bulamayıp 9 maça çıkmıştır 2′de gol kaydetmiştir. 2011 yazında Valencia’ya geri dönmüştür. 2011-12 sezonunda Unai Emery tarafından daha çok şans verilen Feghouli, 33 maça çıkıp 6 gol atmıştır. Aslen Cezayirli olan oyuncu Feghouli, Fransa Milli Takımını seçmiştir.
12 Kasım 2008′de hazırlık maçında Raymond Domenech tarafından Uruguay maçında ilk kez görev verilmiştir. Cezayir milli takım teknik direktörü Rabah Saadane tarafından Cezayir-Mali maçının kadrosuna çağrılan Feghouli, 2014 dünya kupasında Cezayir milli takımıyla gruptan çıkma başarısı göstermiştir.

sofiane feghouli, sofiane feghouli kimdir, sofiane feghouli kaç yaşındadır, fenerbahçenin yeni transferi sofiane feghouli kim, sofiane feghouli futbol kariyeri, sofiane feghouli forma numarası, sofiane feghouli hangi mevkide oynuyor, sofiane feghouli hangi takımlarda oynadı,
Fenerbahçe Yeni Transferi Sofiane Feghouli Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Reviewed by PArasetamol on 19:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.