Fenerbahçe Avrupa Ligi Rakibi Kim Oldu, Fenerbahçe Avrupa Ligi Eşleşmesi

,
fenerbahce-avrupa-ligi-rakibi-kim-oldu
FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ RAKİBİ

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını geçemeyen Sarı Lacivertli ekip rakibi Shakhtar Donetski ye yenilerek şampiyonlar ligi macerasına veda etti. Büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe 3. ön eleme turunda elenerek şansını artık Uefa Avrupa Liginde deneyecektir. İki yıl aradan sonra tekrar UEFA Şampiyonlar ligine katılan Fenerbahçe lige 3. ön eleme turunda karşılaştığı Shaktar Donetski takımına yenilerek veda etti. İlk maçını 28 Temmuzda oynayan Fenerbahçe 0-0 berabere kalırken 5 Ağustosta oynanan rövanş maçında ise 3-0'lık bir yenilgi ile elenmiş oldu. Yoluna UEFA Avrupa Liginde devam edecek olan Fenerbahçe Avrupa Ligi Play Off turuna katılacaktır. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligindeki rakibi ise 7 Ağustos Cuma günü belli olacaktır. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi rakibinin belirlenmesi için Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak olan kura çekimi sonrasında Fenerbahçe bakalım kimle eşleşecek. Sitemizde Cuma günü yapılacak olan UEFA Avrupa ligi kura çekimi sonuçlarını ve Fenerbahçe'nin kimle eşleştiği bilgilerini bulabilirsiniz. İşte Fenerbahçe'nin rakibi..

Fenerbahçe Avrupa Ligi Rakibi Kim Oldu?
Fenerbahçe Atromitos ile eşleşti. 

Fenerbahçe Atromitos ile eşleşti ve ilk maçı 20 Ağustos'ta Yunanistan da yapacak, rövanş maçını ise 27 Ağustosta İstanbul da yapacaktır.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Rakipleri Kimler 
Midtjylland (Danimarka)
Dinamo Zagreb (Hırvatistan)
Ajax (Hollanda)
Young Boys (İsviçre)
Millsami (Moldova)
Victoria Plzen (Çek Cumhuriyeti)
Panathinaikos (Yunanistan)
Salzburg (Avusturya)
Steaua Bükreş (Romanya)
Lech Poznan (Polonya)
Videoton (Macaristan)
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti)
Karabağ (Azerbaycan)
Astana (Kazakistan)

Fenerbahçe muhtemel rakipleri yukarıdaki takımlardır. Bu takımlarda Fenerbahçe gibi Şampiyonlar ligi 3. ön eleme turunda elenen takımlardır. 30.020 puanı olan Fenerbahçe'nin Play-Off turunda seri başı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin seri başı olmasına kesin gözüyle bakılan Ajax (66.915), Salzburg (43.135) ve Steaua Bükreş (40.259), gibi kalburüstü takımlarla eşleşmemesi bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki ilk maçlar 20 Ağustos Perşembe günü, rövanş karşılaşmaları ise 27 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

fenerbahçe avrupa ligi rakibi kim, fenerbahçe avrupa liginde kimle eşleşti, fenerbahçenin avrupa ligi rakibi kim oldu, fenerbahçe avrupa ligi muhtemel rakipleri, fenerbahçe yeni rakibi kim, fenerbahçe elendi mi, avrupa ligi fenerbahçe rakibi hangi takım oldu, fb avrupa ligi,
Fenerbahçe Avrupa Ligi Rakibi Kim Oldu, Fenerbahçe Avrupa Ligi Eşleşmesi Reviewed by PArasetamol on 09:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.