Beşiktaş Trabzonspor Derbi Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda

,
besiktas-trabzonspor-maci-ne-zaman-saat-kacta
BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN

2015-2016 yılı Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonu bilindiği gibi 14 Ağustosta başlayacak ve maçlar oynanmaya başlayacaktır. Yeni sezona oldukça sıkı hazırlanan takımlar bu sene yine zorlu maçlar yapacaklardır.
Taraftarlar tarafından merak edilen bir diğer konu ise derbi maçlarıdır. Sezonun ilk derbi maçı Beşiktaş ile Trabzonspor arasında olacaktır. Peki derbi maçı ne zaman saat kaçta ve hangi statta oynanacaktır. Süper ligin ikinci haftasında oynanacak olan ilk derbi maçı hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Beşiktaş Trabzonspor derbi maçı bilgileri.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta

Maç : Beşiktaş Trabzonspor 
Tarih : 22 Ağustos 2015
Saat : 21:45
Stat : Atatürk Olimpiyat Stadı

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR BİLET FİYATLARI>>

22 Ağustos 2015'te Olimpiyat stadında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş trabzonspor daha önce toplamda 39 defa karşı karşıya gelmişlerdir. İki başarılı takım 40. maçına çıkacaklar. İlerleyen günlerde ise Beşiktaş Trabzonspor derbisi ile ilgili tüm bilgiler ile maçın bilet fiyatları ve maçın sonucu hakkındaki bilgileri de burada bulabilirsiniz.

beşiktaş trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, beşiktaş trabzon derbisi ne zaman, beşiktaş trabzonspor maçı saat kaçta, besiktas trabzonspor maci bilet fiyatlari, besiktas trabzon derbi maci, 22 agustos besiktas trabzonspor 
Beşiktaş Trabzonspor Derbi Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Reviewed by PArasetamol on 09:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.