Beşiktaş Olympiakos Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda, Olympiakos Beşiktaş Maçı

,
besiktas-olympiakos-maci-ne-zaman-saat-kacta
BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

Hazırlık maçlarını sürdüren Beşiktaş şimdi yeni hazırlık maçı olan Olympiakos maçına hazırlanmaktadır. Nevzat Demir tesislerinde çalışmalarını sürdüren Siyah Beyazlı ekip Yunanistan da oynanacak olan maç için özel bir uçakla Yunanistan'a gidecekler. Süper Toto Süper Lig öncesi Beşiktaş Olympiakos ile karşı karşıya geliyor. Daha önce yaptığı hazırlıklık maçlarında Beşiktaş teknik direktörü takımdaki herkese görev vererek izleme şansı bulmuştur. Beşiktaş Olympiakos maçı 9 Ağustos 2015 Pazar günü oynanacak ve bizde sizlere sitemizde maç ile ilgili tüm ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz. Beşiktaş'ın hazırlık maçı öncesinde tüm taraftarların merak ettiği ve araştırdığı şey ise Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta gibi bilgiler olmaktadır.

Beşiktaş Olympiakos Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
Tarih: 9 Ağustos 2015 Pazar
Saat: 21:00
Kanal: D-Smart

Başarılı bir hazırlık dönemi geçiren Beşiktaş hem kazandığı hazırlık maçları ile hemde yaptığı transferler ile taraftarını sevindirirken Beşiktaş toplamda 4 hazırlık maçı yaptı ve maçların skorları ise şu şekildedir.
Beşiktaş 0-2 Sturm Graz
Beşiktaş 0-0 Lille
Beşiktaş 2-2 Nice
Beşiktaş 5-0 Zavrc

5. hazırlık maçına Yunanistan temsilcisi olan Olympiakos ile çıkacak olan Beşiktaş bu hazırlık maçını Atina da oynayacaklar ve maçın sonucu golleri önemli anları sitemizde olacaktır. Maç ile ilgili düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

beşiktaş olympiakos maçı, beşiktaş olympiakos maçı ne zaman saat kaçta, olympiakos beşiktaş maçı hangi kanalda, olympiakos beşiktaş maçı nerde oynanacak, besiktas olympiakos maci kac kac bitti, olympiakos besiktas mac sonucu, olympiakos besiktas maci canli veren kanallar,
Beşiktaş Olympiakos Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda, Olympiakos Beşiktaş Maçı Reviewed by PArasetamol on 19:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.