16 Ağustos Beşiktaş Mersin İdman Yurdu Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

,
besiktas-mersin-maci-kac-kac-bitti
MERSİN İ. YURDU BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Süper Toto Süper Lig 1. hafta maçları bugün tamamlanıyor. Ligin ilk haftasının son maçı Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu arasında olacak ve Beşiktaş Mersin İdmanyurduna konuk olacaktır. 16 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Mersin İdman Yurdu ile Beşiktaş maçı Mersin Stadında saat 22:00 başlayacaktır. Süper ligde ilk maçlarına çıkacak olan iki takımda oldukça iddialı olduklarını belirtmektedirler. Merakla beklenen Beşiktaş Mersin İdman Yurdu maçı Lig Tv den canlı olarak yayınlanacaktır. Yazımızın devamında ise maç başladığı andan itibaren Beşiktaş Mersin İdman Yurdu maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi merak edilen tüm bilgiler ile maçın ayrıntılarını bulabilirsiniz.

MERSİN İY. 2 - 5 BEŞİKTAŞ
 Goller
9. Dakika Cenk Tosun
20. Dakika Nakoulma
44. Dakika Cenk Tosun
68. Dakika Cenk Tosun
73. Dakika Olcay Şahan
90. Dakika Nakoulma
90+3. Dakika Kerim Fraei

Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu arasında bu güne kadar toplam 28 karşılaşma gerçekleşti. Bu maçlardan 14 kez Beşiktaş galip geldi. 6 kez Mersin İdman Yurdu galip gelirken geride kalan 8 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Şimdi 29. maçına çıkacak olan iki takımdan bakalım kim galip gelecektir.

16 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek olan iki takımında maçta yer alacak olan kadroları maç başlaması ile belli olacaktır. Kadrolar belli olduğu anda burada olacaktır.

beşiktaş mersin idman yurdu maçı, 16 agustos mersin idman yurdu besiktas maci kac kac, bneşiktaş mersin maçı sonucu, mersin iy besiktas mac sonucu, 16 agustos besiktas maci saat kacta hangi kanalda, besiktas mersin macini sifresiz veren kanallar,
16 Ağustos Beşiktaş Mersin İdman Yurdu Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 00:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Canlı Skor © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.